Колишній нардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-патрульних із повіями

Колишній нардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-патрульних із повіями

Практично кожна колотнеча в соцмережах заслуговує на підсумки у вигляді рейтингу найбільш зашкварних коментарів чи дописів. У випадку з трагедією у Дніпрі на одне з перших місць цілком заслуговує «свободівець» з Одеси Павло Кириленко.
Колишній нардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-патрульних із повіями
Колишній нардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-патрульних із повіями
31 Серп 2023
0
2326

Нагадаю, патрульні зупинили автівку, водій якої порушив ПДР. За кермо він сів п’яним, тому швидко помінявся місцями з подругою. Обоє спочатку обсварювалися з копами, а потім напали на них фізично. У результаті водій отримав смертельне поранення в спину. У соцмережах, звісно, публіка розділилася на різні групи підтримки. Проте після публікації відео з натільних камер правоохоронців суспільна думка, здається, великою мірою перейшла на бік саме патрульних. 

У соцмережах пишуть багато маячні, але далеко не всі автори такого контенту мають чи мали високі посади. Павло Кириленко — давній член «Свободи» і колись представляв цю політсилу у ВР. Нині пан Павло в себе у фейсбуку вирішив перевершити всіх. Назвав патрульних «ментами» і заявив, що після Революції Гідності поліція «була перебудована за лівацьким дегенеративним світоглядом». Як доказ він навів те, що в екіпажах є жінки, «все як заповідали дегенератки Клара Цеткін та Роза Люксембург». 

«Не буду розповідати, що місце жінки — Kinder, Küche, Kirche.

Є дійсно заняття та професії де жінка може себе розкрити або підкреслити свою жіночність.

Але яка така ефективність та користь від жінки в патрульному екіпажі поліції?

Щоб її напарнику не було сумно і не треба було користуватися послугами повій під час роботи?

Перепрошую, але іншої користі від такого тандему я не бачу...»

Кириленко вважає, що полісмен, який застрелив п’яного водія, зробив це, аби повимахуватися перед напарницею, не хотів перед нею ганьбитися, бо підсвідомо бачить у ній жінку. Адже така природа людини, створена богом. 

Просто фантастика. Це десь перегукується з популярними коментарями за захист загиблого, мовляв, він вступив у бійку з поліцейськими, бо захищав свою жінку. Бо ж кожен нормальний мужик не буде просто так дивитися, як його партнерку витягають за руки і ноги з машини, бо сама вона навідріз відмовилася виходити. Або реплікою самого покійного Джумбера Силогави, яку він сказав патрульній: «Сексу я тобі не дам, нах*й. Я зараз визову адвоката і тобі буде п*зда».

Сподіваюся, керівництво «Свободи» якось відреагує на таку досить провокативну поведінку свого колеги. І не лише на дику мізогінію і якесь дуже підозріле ставлення до сексу, а й на фразу «поверніть ментів часів кучми—януковича і злочинності стане в рази менше, а справедливості більше...»




«Медіа Лайф»
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Видання «Новинарня» опублікувало колонку Лесі Башич. У ній вона розповідає, чому не можна порівнювати досвід Балканських країн з українським, та згадує про «експертність» Бабкіної.
02 Трав 2024 09:00
2 240
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
1 110
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 444
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 143
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 399
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
496
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду