Павло Зібров зіграв у серіалі «Голова» на Новому каналі і з ностальгією згадав совок

Павло Зібров зіграв у серіалі «Голова» на Новому каналі і з ностальгією згадав совок

Йдеться про 16-серійний ситком, який розповідатиме про студентів і їхнє рішення за пів року провести реформи в селі Антонівка.
Павло Зібров зіграв у серіалі «Голова» на Новому каналі і з ностальгією згадав совок
Павло Зібров зіграв у серіалі «Голова» на Новому каналі і з ностальгією згадав совок
14 Серп 2023
0
2747

Пан Павло гратиме сам себе. За сюжетом одна з головних героїнь, баба Галя, впродовж 30 років пише співаку листи. І студенти, аби викликати її симпатію, запрошують його до села, щоб він заспівав для своєї шанувальниці пісню «Галина, Галина, любов моя єдина». 

Оскільки серіал про молодь, то і промо йому роблять відповідне. В релізі від Нового каналу Зібров згадує свої студентські роки. І це, як на мене, яскравий приклад того, як люди можуть ностальгувати за найбільшим ідіотизмом, аби він лиш асоціювався з молодістю.

«Ми їздили на картоплю. У ті часи, на початку вересня, колгоспи просили трудову інтелігенцію допомогти прибрати їм поля. Капусту, буряки, ще щось. Ми то називали "на картошку". І от на декілька днів ми всі разом виїжджали на поля: копати, складати в мішки, грузити. А я, як керівник, координував той процес. Потім обов’язково треба було організувати у клубі танці! Я був веселим, запальним і “шебушним”. А ще, як тоді модно було казати, — “рішало”», — згадує співак.

 

Але це ще не все. Зібров похвалився, що був  секретарем комсомольської організації Державного естрадно-симфонічного оркестру України. 

«Оркестр був новенький. Його набирали в основному з випускників консерваторії — четвертий та п’ятий курс. А я був хлопчина видний, зростом метр і 90 сантиметрів. До того всього ще і співав, і грав, і дівчат ганяв. Тож мені запропонували ту посаду. А я ж одразу: "З задоволенням!" Так і почав командувати колективом. Якщо хтось кудись йде у самоволку, то попередьте. Якщо п’єте й гуляєте, то організовано і без наслідків». 

Серіал «Голова» розповідатиме про студента Антона, який б’ється об заклад із ректором університету, що зможе змінити на краще будь-яке українське село. Разом із ним завдавати змін їдуть математик Богдан та блогерка Мілана. Але є проблема — про село наші герої нічого не знають. Режисер ситкому — Олег Туранський («Я з тобою», «Сувенір з Одеси»). У ролях — Євген Лісничий, Дмитро Гирявець, Поліна Фролова, Олександр Рудинський, Марія Стопник, Вікторія Білан-Ращук, Анатолій Тихомиров, Михайло Кукуюк та інші.

Що ж до Павла Зіброва, то він уже грав у кіно самого себе. Це була стрічка «Продюсер», яка, вочевидь, задумувалася за типовою схемою дешевої комедії із зірками шоубізу, яка може потенційно отримати успіх у прокаті. Прикладів маємо немало: від «Дзідзьо» до «Любові та блогерів». Але «Продюсеру» не пощастило, і він провалився. 

Також пан Павло з'явився в епізодичній ролі у фільмі «Інфоголік».

Також Зібров входить до когорти олдскульних зірок (разом зі Степаном Гігою чи Іво Бобулом), яких обожнює молодь. Хоча, напевне, ця любов уже трохи минає. Але є питання, чи було це почуття взаємним. Комік і один із засновників ютуб-каналу «Леви на джипі» Андрій Лузан у недавньому інтерв’ю Раміні сказав, що за участь у шоу Павло Зібров просив 15 тисяч гривень. І додав, що ці зірки, на його думку, знати не знають усіх цих блогерів і тіктокерів та навіть ставляться до них із презирством. 

Фото: пресслужба «Нового каналу»





«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Видихаємо, у нас «все, як у людей». У Британії теж уміють робити серіали як попало.
24 Квіт 2024 17:30
1 935
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви припинили споживати російський серіальний контент, то нічого не пропустили. Українські серіали обов’язково перекажуть вам усі запорєбрикові новинки (і старинки), перезнявши їхні історії з нашими акторами.
23 Квіт 2024 15:30
1 839
Катерина Городнича
«Антоніна»
Пам’ятаєте цікаву історію про двох сценаристів Олексіїв Комаровських в конкурсі Держкіно? У мене є продовження і тема для британських вчених – чи впливають однакові імена та прізвища на однаковість ідей?
22 Квіт 2024 18:00
1 286
Катерина Городнича
«Антоніна»
«На варті безпеки. Штурм» — серіал ICTV про спецпідрозділ СБУ. Бойовик як бойовик, якби раптом крізь маскулінні образи головних героїв не почали проступати персонажі ФСБ.
16 Квіт 2024 14:00
6 706
Лєна Чиченіна
В українських соцмережах, звісно, ці творіння почали бурхливо обговорювати.
13 Бер 2024 15:00
2 675
Лєна Чиченіна
Рецепт хорошого серіалу в наших реаліях складний і непевний. Але він уже бодай вимальовується.
07 Бер 2024 16:00
10 403
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду