Макс Барських випускає альбом українською. Переклади російськомовних хітів теж будуть

Макс Барських випускає альбом українською. Переклади російськомовних хітів теж будуть

«Тумани» вже можна послухати у студійній якості. Решту співак виконує на концертах.
Макс Барських випускає альбом українською. Переклади російськомовних хітів теж будуть
Макс Барських випускає альбом українською. Переклади російськомовних хітів теж будуть
4 Серп 2023
0
2407

З початку великої війни Макс Барських демонструє винятковий приклад адекватної поведінки. Завдяки чудовій комунікації він увійшов до списку артистів, яким миттю пробачили активну співпрацю з російським ринком. У ньому також є, наприклад, Надя Дорофєєва, позитивне ставлення до якої в рази переважає над негативним. А секрет насправді простий — не виправдовуватися, не звинувачувати всіх навколо, стежити за настроями в суспільстві і швидко реагувати на критику.

Отже, 8 вересня Макс випускає українськомовний альбом «Зорепад». Там будуть і переклади найгучніших хітів російською — «Лий, не жалій», «Тумани», «Береги» та «Подруга-ніч».

Хоча ще недавно у медіа активно обговорювали його продюсера Алана Бадоєва, який в інтервʼю Раміні сказав, що перекладати ці пісні дурня. Бо воно не звучить і публіка, мовляв, сама просить співати російською. 

«Пісня, яку неможливо перекласти, — "Подруга-ночь". Ти ж не можеш проспівати: "Подруга-ніч, та-та-та-та-та". Це ж просто буде бентежне сумасшествіє».

Після того, як Бадоєв за це трішки отримав на горіхи, переклад зʼявився менш ніж за три тижні. Ну, напевне, свою роль відіграла і заява у поліцію, яку на Барських накатав один зі слухачів у Кременчуці. Тоді співак теж твердив, що важко перекладати пісні літературно і з дотриманням ритму. Але пообіцяв таки це робити. І ось результат:

«Подруга-ніч,

Я заблукав.

Не дзвонить мені,

Там мене нема.

Подруга-ніч,

Ти не сама,

Вези мене туди,

Де танці до рання»

Нині в інстаграмі Барських можна послухати оновлені «Тумани». Аудиторія переважно задоволена і всіляко артиста нахвалює. Радий навіть Алан Бадоєв і називає процес «туманоманією». 

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
613
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
823
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
536
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 203
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
693
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 123
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду