Наталка Денисенко розповіла, що повинна була грати в «Будиночку на щастя» з самого початку

Наталка Денисенко розповіла, що повинна була грати в «Будиночку на щастя» з самого початку

Нині тривають зйомки пʼятого сезону цього комедійного серіалу від «Нового каналу».
Наталка Денисенко розповіла, що повинна була грати в «Будиночку на щастя» з самого початку
Наталка Денисенко розповіла, що повинна була грати в «Будиночку на щастя» з самого початку
4 Серп 2023
0
3465

Раніше я вже писала, що виконавицю однієї з головних ролей, Галину Безрук, глядачі вже не побачать. Що логічно — акторка живе в Росії і доволі чітко дала всім зрозуміти, що обирає сімʼю (чоловіка та сина), а не країну. Проте за час повномасштабного вторгнення в ефір «Нового каналу» вийшло одразу два сезони за її участі, бо не будеш же викидати те, що назнімали до 24 лютого.

А позбулися Маші (героїні Безрук) так: під час великої війни вона поїхала за кордон і знайшла собі заможного іноземця. Її чоловік Макс відсудив доньку, виховує її сам і замість однієї Маші отримує двох залицяльниць. Їх грають Дарʼя Петрожицька та Наталка Денисенко. Судячи з усього, на нас чекають безжальні жіночі бої за мужчину. Про героїню Петрожицької ще нічого не знаємо, а Денисенко вже трохи розповіла: 

«Я граю Наталку — яскраву та експресивну дівчину з села, двоюрідну сестру Любані. Вона знає, як поводитись з чоловіками та що їм треба. Це така класична красуня-кокетка. Можу сказати, що ця роль на 100% моя, адже така Наталка точно живе в мені. Наш режисер по секрету розповів, що ця роль писалась спеціально для мене».

Якщо чесно, то обіцянки «експресії» в наших комедійних серіалах мене дещо лякають, адже іноді її хочеться навпаки — прикрутити, бо неможливо. Але хто ми такі, щоб критикувати популярний контент з мільйонними переглядами на ютубі? 

Так ось, Наталка Денисенко розповідає, що взагалі-то мала грати в цьому серіалі з самого початку — Машу. Але знайшлися важливіші справи — акторка завагітніла. 

«До останнього тримала це у секреті, тому що хвилювалась про малюка, нікому не розповідала. Але, коли на третьому місяці почав рости живіт, а зйомки не починались, то я набралась сміливості і розповіла продюсерам цю новину. Врешті їм довелося шукати на цю роль іншу акторку. Я, звісно, трішки засмутилась, що не буду грати у цьому проєкті. Та оскільки ми з чоловіком дуже чекали на цю дитину, то зрозуміла, що така доля, і я нічого не зміню. А тепер я все ж таки повернулась до цього проєкту і щиро радію!»

Нагадаю, що в серіалі «Будиночок на щастя» йдеться про молоде подружжя, яке переїздить із міста в село, заводить дружні стосунки із сусідами Василем та Любанею (Назар Задніпровський, Віталіна Біблів) та пристосовується до нового життя. 

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Видихаємо, у нас «все, як у людей». У Британії теж уміють робити серіали як попало.
24 Квіт 2024 17:30
2 046
Катерина Городнича
«Антоніна»
Якщо ви припинили споживати російський серіальний контент, то нічого не пропустили. Українські серіали обов’язково перекажуть вам усі запорєбрикові новинки (і старинки), перезнявши їхні історії з нашими акторами.
23 Квіт 2024 15:30
1 878
Катерина Городнича
«Антоніна»
Пам’ятаєте цікаву історію про двох сценаристів Олексіїв Комаровських в конкурсі Держкіно? У мене є продовження і тема для британських вчених – чи впливають однакові імена та прізвища на однаковість ідей?
22 Квіт 2024 18:00
1 297
Катерина Городнича
«Антоніна»
«На варті безпеки. Штурм» — серіал ICTV про спецпідрозділ СБУ. Бойовик як бойовик, якби раптом крізь маскулінні образи головних героїв не почали проступати персонажі ФСБ.
16 Квіт 2024 14:00
6 720
Лєна Чиченіна
В українських соцмережах, звісно, ці творіння почали бурхливо обговорювати.
13 Бер 2024 15:00
2 680
Лєна Чиченіна
Рецепт хорошого серіалу в наших реаліях складний і непевний. Але він уже бодай вимальовується.
07 Бер 2024 16:00
10 415
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду