Threads — все. Хто зі знаменитостей та медійників забив на цю соцмережу, а хто все ще не здається?

Threads — все. Хто зі знаменитостей та медійників забив на цю соцмережу, а хто все ще не здається?

Місяць тому українці активно обговорювали нову соцмережу, яку запустив Марк Цукерберг. Тоді можна було зустріти багато варіацій жарту на одну й ту саму тему — користувачі порівнювали Threads із Clubhouse.
Threads — все. Хто зі знаменитостей та медійників забив на цю соцмережу, а хто все ще не здається?
Threads — все. Хто зі знаменитостей та медійників забив на цю соцмережу, а хто все ще не здається?
3 Серп 2023
0
2197

Пам’ятаєте, була така соцмережа, навколо якої був здійнявся справжній ґвалт, який, утім, дуже швидко здувся, бо збиратися у віртуальних кабінетах і обговорювати всяке різне виявилося забавкою на кілька тижнів. Новому творінню Цукерберга, яке мало би активно конкурувати з твітером, безліч людей пророчили таку ж долю. І, схоже, таки наврочили.

Популярні артисти чи блогери, які в інстаграмі або тві (даруйте, в Х) мають сотні тисяч підписників, у тредсі часом отримують сотню лайків на дописах, а то і ще менше. Вочевидь, основна проблема в низькій активності користувачів, які, може, і підписалися на різних людей, проте в застосунок майже не заходять. Багато хто з досить медійних персон востаннє щось постив тижні два-три тому. У декого на сторінці по два дописи, а часом і жодного. 

Ось хоча б Melovin. В інстаграмі він має 231 тисячу підписників і по кілька тисяч лайків кожного допису. У тредсі в нього — 5 тисяч з хвостиком, а на останньому дописі — аж 19 вподобайок. На передостанньому — 28. 

На Надю Дорофєєву в інстаграмі підписано 5,3 мільйона людей, кожен допис має кілька десятків тисяч реакцій. У тредсі — тисяча-дві. Але це було раніше. На останньому дописі — 423 лайки. Як бачите, співачка й сама натякає, що діла не буде. 

В Ігоря Лаченкова — те саме питання. І не лише в нього. Востаннє Лачен щось постив тиждень тому. Напевне, телеграм-канал з мільйоном і трьомастами тисячами читачів дещо цікавіше вести. 

Оля Полякова, напевне, на цю соцмережу забила точно, хоч активна в ній і не була — на її сторінці можна знайти всього 5 дописів. З інстаграмом і близько не порівняти.

У Каті Осадчої ситуація приблизно така ж.

Євгена Клопотенка вистачило лише на два дописи.

Як і Юлії Саніної. Я з нею абсолютно згідна — ця купа соцмереж до добра людей не доведе. 

Письменниця Катерина Бабкіна була в тредсі дуже лаконічною. 

Напевне, одними з найпопулярніших в українському сегменті Threads є Надя Дорофєєва та Леся Нікітюк. Проте ведуча, як і співачка, не дуже горить бажанням його вести, хоч і сяк-так це робить.

А ось Тіна Кароль не втрачає надії і намагається бути активною, але чи утримають 500–600 лайків її інтерес надовго?

Володимир Дантес зайшов у соцмережу три тижні тому, зробив вісім дописів і, схоже, пішов геть. 

Андрій Бєдняков тримався трохи довше, але теж не витримав. Жарти, з якими користувачі зазвичай заходили у Threads, описав дуже точно. 

А тепер погляньмо на сторінки різних медіа. Спойлер: там приблизно таке саме. СТБ робить дописи все рідше і має трохи більше сотні лайків на них. Кому таке взагалі сподобається?

Колеги з ICTV спалахнули на мить оптимізмом, але одразу зрозуміли, куди все йде, і завершили ці експерименти. 

У «Сніданку з "1+1"» оптимізму забракло навіть щось почати. 

Тим часом смм-ники «Еспресо», «Громадського радіо» та Суспільного продовжують сподіватися. 

 

Загалом же можна точно констатувати — Threads українцям точно не зайшов. Як би користувачі не сварилися на Ілона Маска, але переходити з його Х ніхто особливо не збирається. Тому всі лишаються на своїх місцях. Тим паче, із самого початку було зрозуміло, що банів за так звану «мову ненависті» у тредсі не оминути. 

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Ексведучий «Інтера» та в минулому спортивний журналіст ніяк не зупиниться. Ділиться своєю безцінною експертною думкою в тіктоку та просуває меседжі російської пропаганди.
26 Квіт 2024 19:00
665
Катерина Городнича
«Антоніна»
Гівняні прикраси, гівняні картини і гівняний мерч. Це не відгук на продукцію. Це її офіційний опис. Киянка Міша Куш у соцмережах рекламує свої товари бренду VALERA, зроблені з голубиного посліду. Спецпроєкт пабліку «Шо там» став нашою улюбленою нативною рекламою з першого перегляду.
25 Квіт 2024 19:30
1 122
Марина Крижня
«Антоніна»
У відеоролику співак Володимир Дантес та порноакторка Джозефін Джексон озвучили «пікантні» відео з котиками.
25 Квіт 2024 17:40
1 149
Марина Крижня
«Антоніна»
Користувачі соцмереж знову почали обговорювати фемінітиви. Здається, ця тема невичерпна.
24 Квіт 2024 18:00
7 758
Марина Крижня
«Антоніна»
Про це він написав на своїй сторінці у фейсбуці. Якийсь, як каже Кіпіані, покидьок створив профіль, підписався його ім'ям та додав до нього нецензурне слово.
18 Квіт 2024 17:10
565
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча мала модерувати захід на економічну тематику для великої державної компанії, яку Яна не називає.
17 Квіт 2024 16:10
1 263
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду