Додаток з аудіокнигами від Даші Астаф’євої. Що там можна послухати і скільки це коштує?

Додаток з аудіокнигами від Даші Астаф’євої. Що там можна послухати і скільки це коштує?

Називається додаток UnderBooks, зараз він доступний для iOS, а за тиждень обіцяють уважити і власників Android.
Додаток з аудіокнигами від Даші Астаф’євої. Що там можна послухати і скільки це коштує?
Додаток з аудіокнигами від Даші Астаф’євої. Що там можна послухати і скільки це коштує?
2 Серп 2023
0
2421

Промотувати книжки і читання — справа красива і благородна. Астаф’єва для реклами свого додатку залучила цілий список знаменитостей, які взяли участь у зніманні ролика: Маша Єфросиніна, Олексія Дурнєва, Андрія Бєднякова, Володимира Дантеса, Позитива, Василя Байдака та інших.  

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dasha Astafieva (@da_astafieva)

Даша розповідає, що працювала над цим додатком рік. 

«В одній програмі ми зібрали найкращі твори класиків і авторів, які стануть для вас приємним відкриттям. Кожна книжка — чистесенький кайф. Вибирали через суперечки й перемовини, але тільки найкраще лишили для вас. Тому вам не треба гаяти час на відбір якісної української літератури та, власне, читання. Відкриваєте UnderBooks, вибираєте будь-яку книжку — слухаєте. І слухайте серцем, бо там вона й залишиться».

Оскільки я щаслива власниця айфона, то додаток змогла закачати і ознайомитися з ним. Що ж, візуально — дійсно цікаво. За словами Астаф’євої, для кожної книжки обкладинки робили різні художники, але все тримається в гармонії. Вибір поки не дуже великий — усього сім. Три книги Григорія Косинки («Автобіографія», «На буряки», «Троєкутний бій»), «Убивця з підземелля» Ксенії Циганчук, «Пташиний цвинтар» Кирила Поліщука, «Острів каштанів» Тані Поставної та «Книга дивностей» Назарія Заноза. 

Передплата на місяць коштує 10 доларів, на пів року — 15, на рік — 30. Які саме книги додаватимуться згодом, у додатку не анонсується. Але є вішліст від потенційних читачів у сторізах на сторінці застосунку в інстаграмі. 

Функції послухати бодай невеликий уривок з книг немає, тому й оцінити роботу без оплати ви не зможете. Книги начитували актор дубляжу В’ячеслав Скорик, фронтвумен Vivienne Mort Даніела Заюшкіна, співак Володимир Дантес, комік Роман Міщеряков і телеведуча Тетяна Гончарова, яка, нагадаю, є у списку проросійських ведучих, котрих медійники на початку повномасштабного вторгнення закликали відсторонити від телемарафону. 

Для військових підписка безкоштовна. 

Фото: Instagram da_astafieva

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
701
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
519
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 242
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
700
Марина Крижня
«Антоніна»
Сьогодні знову кринжуємо від згадки про «хороших» росіян у західних медіа.
17 Квіт 2024 20:00
735
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду