Керманичі лейблу Papa Music створили дипфейкового Wellboy і залили його в тікток

Керманичі лейблу Papa Music створили дипфейкового Wellboy і залили його в тікток

Відео стало одним із найпопулярніших в акаунті Wellboy.music
Керманичі лейблу Papa Music створили дипфейкового Wellboy і залили його в тікток
Керманичі лейблу Papa Music створили дипфейкового Wellboy і залили його в тікток
1 Серп 2023
0
3042

Нині там уже 240 тисяч переглядів. Дипфейковий Вельбой на тлі штори співає уривок із треку «Пустоцвіт». Якщо подивитися коментарі, то багато користувачів здогадалися, що співак несправжній. Проте основні претензії в людей все ж до зовсім іншого — до тексту треку. Він такий:

«Мала, нє дєлай нєрви, настроєніє "Вандам"

Кач-кач, качались качєлі
і качався весь світ
Де ти? Де ти? Де ти? Де ти,
Моє дитинство?
Дозріли усі, ну а я — пустоцвіт»

@wellboy.music WELLBOY - Пустоцвіт #wellboy #пустоцвіт #україна ♬ Пустоцвіт - Wellboy

Найчастіше користувачі порівнюють Антона з учасником талант-шоу на СТБ Андрієм Мацевком. 

Нагадаю, що співак достроково і зі скандалом пішов з-під опіки лейблу Papa Music. І тепер його звати не Wellboy, а Вельбой. Оскільки офіційно контракт не розірваний, то на лейблі продовжують виходити його тректи. Від Антона вимагають виплатити компенсацію у 2 мільйони доларів, адже керівники лейблу вкладалися в його розкрутку, сподіваючись на прибутки у перспективі. 

Нині Papa Music продовжують випускати раніше записані пісні, і ось зараз настав час і дипфейку. Автори музичного видання «Музвар» жартують, що невдовзі будуть концерти з голограмами. Хоча, може, не такий уже це й жарт. 

Історії з дипфейками стають усе більш поширеними. Зовсім недавно на вже згаданому СТБ мав вийти серіал «Останній лист коханого», в якому обличчя російського актора Прохора Дубравіна замінили на обличчя українського актора Дмитра Саранскова. 

Польський режисер Бесаліл знімає політичний трилер про Путіна. У трейлері ми бачимо російського диктатора, створеного за допомогою комп'ютерних технологій. Також там можна побачити дипфейкових Бориса Єльцина та Білла Клінтона.

Учасники американського гурту Limp Bizkit і давні прихильники російського режиму зняли музичне відео з несправжніми Володимиром Зеленським, Джо Байденом, Сі Цзіньпіном, Кім Чен Ином та Володимиром Путіним. 

Зазвичай під час обговорень таких технологічних впливів автоматично згадують серіал «Чорне дзеркало», автори якого описують ці процеси. В останньому сезоні якраз є епізод, у якому головна героїня виявляє, що за мотивами її життя миттєво знімають і випускають серіал. Її саму грає дипфейкова Сальма Хаєк. Але потім з'ясовується, що все ще більш заплутано і герої остаточно втратили відчуття себе та реальності. 

У кожному разі, штучний інтелект нині оточений неймовірною кількістю жахачок. І концерти Вельбоя-голограми — не найгірше пророцтво.  

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
613
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
820
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
535
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 203
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
693
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 122
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду