Історична драма по-багатому. Вийшов фінальний трейлер фільму «Довбуш»

Історична драма по-багатому. Вийшов фінальний трейлер фільму «Довбуш»

Стрічка без перебільшення є однією з найбільш очікуваних: виробництво почалося у 2018 році, а прокат кілька разів переносився. Тому маємо ефект очікування.
Історична драма по-багатому. Вийшов фінальний трейлер фільму «Довбуш»
Історична драма по-багатому. Вийшов фінальний трейлер фільму «Довбуш»
12 Лип 2023
0
2638

Який, щоправда, може перетворитися на розчарування. Але сподіваюся, цього не станеться. Промокампанія «Довбуша» вже почалася, тому ми все частіше чуємо новини про цю стрічку. Вчора автори представили постер і влаштували прем'єру фінального трейлера. Репортаж із цієї події чекайте ось-ось. Ну а нині цей трейлер уже з'явився в широкому доступі.

Попередній фільм Олеся Саніна «Поводир» запам'ятався глядачам видовищною та красивою картинкою. Деякі кінокритики навіть називали її занадто гламурною.

«Довбуш» анітрохи в цьому сенсі не пасе задніх, якщо не сказати більше. 

Напевне, найбільш яскравими є історичні костюми, над якими працювали Гала Отенко та Марія Керо. Хоча в соцмережах зараз з'явиться безліч спеціалістів, які критикуватимуть ці строї за історичну невідповідність. Тому чекаємо. Але в кожному разі подивіться, яка красива Дар'я Плахтій. Вона грає кохану Олекси Довбуша Марічку.

Уся краса та багатство на екрані — зрозуміле й очікуване. Адже «Довбуш» — один із найдорожчих українських фільмів із кошторисом у 120 мільйонів гривень. Частка Держкіно — 65 мільонів. Стрічка належить до категорії просвітницьких. Наскільки вона виконає це завдання — побачимо під час і після прокату. Бо бували в нас такі просвітницькі роботи про визначних людей, що радше відвертали публіку, ніж зацікавлювали. 

Ну і щоб ви вкотре оцінили значення бюджету, ловіть трейлер іншої стрічки про Олексу Довбуша — «Легенда Карпат» з Валерієм Харчишиним. Її знімали зовсім без підтримки держави всього за 4,5 мільони гривень. Принаймні, про таку суму говорять автори. А це значно менше за бюджет навіть дешевих комедій штибу «Свінгерів», «Зірок за обміном» чи історій про Дзідзьо. 

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фільм уже в прокаті, а ми з вами розберемося, кому він може сподобатися.
25 Квіт 2024 17:00
5 477
Катерина Городнича
«Антоніна»
19-й пітчинг Держкіно стане історичним і особливим. Уперше за багато років тут не знайдеш прізвищ продюсерів чи режисерів, які останнім часом були візитівкою України на кінофестивалях світу.
17 Квіт 2024 20:30
6 592
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
В оригіналі вона так і називається — Civil War, але на фразу «Громадянська війна» у нас реагують якось не дуже позитивно. В прокат стрічку випускає компанія Green Light Films.
12 Квіт 2024 09:00
905
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ну що, припиняємо обговорювати Булгакова та Оксану Линів та переходимо на новий рівень.
11 Квіт 2024 15:30
2 951
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Відповідь знайшлася, і доволі легко.
09 Квіт 2024 09:00
2 356
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Колись наші кінематографісти любили піарити свої стрічки фразою «перший український». Типу «перший український фільм жаху», «перша українська комедія», «перший український фільм з високим актором».
30 Бер 2024 14:20
3 516
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду