«Мавку. Лісову пісню» переклали російською, злили в інтернет і продають на Петрівці

«Мавку. Лісову пісню» переклали російською, злили в інтернет і продають на Петрівці

На Петрівці продають на DVD. Що ж, чекаємо виходу на касетах.
«Мавку. Лісову пісню» переклали російською, злили в інтернет і продають на Петрівці
«Мавку. Лісову пісню» переклали російською, злили в інтернет і продають на Петрівці
10 Лип 2023
1
6077

Про таке неподобство у своїх соцмережах повідомила співпродюсерка мультика Ірина Костюк. Вона написала, що тиждень тому злили австралійську копію, і ось — уже «Мавка» є на піратських сайтах із російською озвучкою. 

Але ми з вами знаємо, що ходити туди не варто, бо грабувати награбоване — не наш стиль. Мультик ще можна подивитися в кінотеатрах, а згодом він легально з'явиться на одній з онлайн-платформ. 

«Будь ласка, не долучайтесь до принципів існування оркостану. Не крадіть у своїх. Не качайте нелегальне. Не купуйте гидоту на ринку. Живімо цивілізовано, не підримуйте піратів, не підживлюйте їх діяльність. Прокат в Україні триває вже рекордних 4,5 місяці. Цього тижня "Мавка" перестрибнула "Аватар-2" за кількістью проданих в Україні квитків. Зовсім скоро національна прем'єра на диджитал-платформі. Легальна. Не гугліть "дивитись мавка онлайн безкоштовно". Дочекайтеся легальної прем'єри, адже на "Мавку" і довше чекали. Наша "Мавка" живе своє життя згідно із законодавством та принципами цивілізованого медіаринку. Без свідомого ставлення кожного українця до цього нам це зло не здолати. В усіх сенсах », — написала Костюк. 

Днями я дізналася, що пірати вкрали ще й «Люксембург, Люксембург» Антоніо Лукіча та виклали в інтернет з російською озвучкою. Цікаво, чи крастимуть «Памфір»? 

Ірина Костюк зауважила, що «кров з вух та спазми шлунку, коли чуєш, як наша Мавка разгаваріваєт». Поспішаю погодитися. Але особисто у мене таку реакцію викликав російський переклад «Сторожової застави», особливо момент, де Олешко Попович обурюється, що його назвали «Альошою». Не пам'ятаю вже, як там було, але частину діалогу повністю змінили. Іронічно, бо книги Ігоря Рутківського, за якими зняли «Сторожову заставу», багато в чому розвіюють російські історичні міфи. Стрічку теж украли пірати, проте в Росію її продали цілком легально. 

Як і «Викрадену принцесу: Руслана і Людмилу», яка в Росії йшла як «Руслан и Людмила. Перезагрузка». 

Ще раз нагадуємо: дивитися фільми на піратських сайтах — це крадіжка. А дивитися піратки українських фільмів, украдених росіянами, — взагалі дно. Гірше — тільки купувати DVD на Петрівці. 

«Medialife»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анонім
291 дн. тому
Зате хоч якась мавка в інтернеті з'явилась, хоч подивились, а то оригінальну вже не дочекаємося ????????‍♀️????????‍♀️
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Сподіваюся, ця розмова дасть відповідь на багато питань, які активно обговорюються серед представників кіно- та серіальної індустрії.
28 Квіт 2024 13:00
378
Катерина Городнича
«Антоніна»
У світі, де люди дізнались, що таке сексизм і об’єктивація, конкурси краси поступово втрачають актуальність. А от для штучного інтелекту все тільки починається.
27 Квіт 2024 13:40
442
Катерина Городнича
«Антоніна»
Секція серіалів 19-го конкурсу Держкіно зібрала невеличкий гурток продакшенів, сценаристів і режисерів (до десятка), які рясно розпорошені по всіх 25 заявках розділу.
19 Квіт 2024 17:00
4 241
Марина Крижня
«Антоніна»
Кіберспортивний та спортивний коментатор став гостем нового випуску програми «Пряма червона» з Фоззі та Валерієм Літонінським. Вілат багато говорив про проблеми спортивної журналістики, поностальгував за програмами на телебаченні та зачепив питання грошей.
18 Квіт 2024 16:00
700
Марина Крижня
«Антоніна»
Сьогодні знову кринжуємо від згадки про «хороших» росіян у західних медіа.
17 Квіт 2024 20:00
734
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду