Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову

Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову

Нещодавно я писала про поважних людей, які продовжують ходити на інтерв’ю до тих, хто роками займався поширенням російської пропаганди в медіа. Але бачу, доведеться робити якусь рубрику.
Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову
Непозбувна бентега на ютубі. Юрій Ігнат дав інтерв’ю Василю Голованову
7 Лип 2023
0
2657

Кого можна побачити на каналах Влащенко чи Назарова — читайте тут. 

Ну а нині я дізналася, що 20 червня речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат з’явився на ютуб-каналі «Голованов». Пан Юрій розповів про наслідки на той час останньої атаки росіян, зміни в їхній тактиці та процес навчання українських пілотів на літаках F-16. 

Востаннє, зізнаюся, так дивувалася, коли побачила Павла Клімкіна в гостях у Макса Назарова. Думаю, щось про нього і його діяльність розповідати вже не варто, але про всяк випадок — ось детальний огляд його життєвого і творчого шляху. А тут — про ютуб-канал, який він нині веде. Можна будувати безліч теорій, навіщо поважний дипомат аж двічі приходив до цього, м’яко кажучи, сумнівного персонажа, але в кожному разі такі відвідини щонайменше його, Назарова, легітимізують.

І ось нове казна-що. Ютуб-канал Голованова, до речі, дуже схожий і на ресурс Назарова, і на, скажімо, Наташі Влащенко. Це якась невелика кількість гостей (здебільшого «хороші росіяни» і трішки наших із підіпсованою репутацією), які приходять «по колу». 

Василь Голованов запрошує ось кого: Дмитро Гордон, Михайло Шейтельман, Марк Фейгін, Олексій Арестович, Юлія Латиніна, Борис Тізенгаузен, Роман Світан. Одним із постійних гостей каналу є радник голови ОП Михайло Подоляк. Ходить майже так само часто, як і Гордон.

Зазвичай такі походи пояснюють важливістю впливу на проросійську аудиторію. Тому, як бачимо, можна було займатися пропагандою скільки влізе, а наслідків не відчути. Нагадати собі, хто такий Василь Голованов і чим він займався, можна тут, тут і ще ось тут.  

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
581
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 005
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча Марічка Падалко стала гостею нового випуску, що має назву «Я (не) держава». Разом із ведучими Наті Гресько, Катериною Мотрич та Ясею Кравченко вони говорили про те, як виховати свідомих громадян, і неочікувано (на перший погляд) дійшли до обговорення футболу.
15 Квіт 2024 19:15
517
Марина Крижня
«Антоніна»
Це сталося в нього ж на каналі, куди Емма прийшла давати інтерв'ю. Поговорили і про цензуру, і про марафон «Єдині новини» та «паторочей», які там працюють, і про роботу Слави як інтерв'юера.
13 Квіт 2024 13:00
1 033
«Антоніна»
Перше відео вийшло на ютуб-каналі проєкту 4 квітня. А гостею цього випуску стала Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss.
05 Квіт 2024 20:40
173
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Ведучий — ветеран російсько-української війни Олександр Терен разом із зірковими гостями вже протестував на інклюзивність Вінницю, Львів та Буковель і підсвітив проблеми. А на початку четвертого випуску нам розповідає, що ж змінилося в цих містах після виходу шоу.
28 Бер 2024 17:00
989
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду