Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою

Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою

Інтерв'ю вийде вже у п'ятницю. Так обіцяє сам ведучий у себе в інстаграмі. Коментарі під дописом закриті. Хм, уже цікаво.
Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою
Заявка на відбілювання. Олексій Суханов записав інтерв'ю з Остапом Ступкою
5 Лип 2023
0
1419

Цікаво тому, що хочеться знати, як аудиторія взагалі сприймає Остапа Ступку нині. Судячи з усього, сам Суханов упевнений, що дуже негативно. В анонсі нам не кажуть жодних подробиць. Лише фраза: «...цієї п'ятниці...». 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Олексій Суханов (@suhanov.official)

Ми вже сьогодні писали про інтерв'ю Аліни Доротюк із Юлією Мендель, яке побачить цей бентежний світ наступного тижня в четвер. Розмови з такими суперечливими людьми мають сенс лише тоді, коли будуть критичними. Інакше це просто майданчик для відбілювання репутації. Чи можна від Олексія Суханова чекати на гардток? Навіть і не знаю, що сказати. Але вірю в колегу з усіх сил. 

Нагадаю, репутація Остапа Ступки і без того накульгувала. А 4 квітня він втрапив у ДТП: в'їхав у припарковану автівку, водій якої в результаті опинився в лікарні. Актор був напідпитку. Суд обрав йому запобіжний захід нічний домашній арешт. 

Постраждалий Ярослав в інтерв'ю ТСН сказав, що актор компенсував йому лише 20 тисяч гривень і в лікарню прийшов тільки через тиждень. Ступка ж заявив, що його оббріхують, і сподівається, що Ярослав «стане на правильний шлях, інакше він ризикує поставити під загрозу мої прагнення завершити усе це діло миром».

Не можу дочекатися.

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
Алхім багато разів втрапляла у скандали через свої неоднозначні висловлювання і, здається, в цьому відео договорилася до ще одного.
27 Квіт 2024 15:20
513
Марина Крижня
«Антоніна»
Письменник дав інтерв'ю журналістці Ірині Соломко на ютуб-каналі «Голос Америки». Вони поговорили про кенселінг росіян та згадали про зашквар з російським письменником Шишкіним.
24 Квіт 2024 09:00
616
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча поговорила з Романом Кравцем, журналістом «Української правди», про дружбу з Юрієм Горбуновим (чи правильніше сказати недружбу), присутність росіян на українському телебаченні та навіщо їх тягнули в наш інфопростір.
23 Квіт 2024 16:20
1 020
Марина Крижня
«Антоніна»
Телеведуча Марічка Падалко стала гостею нового випуску, що має назву «Я (не) держава». Разом із ведучими Наті Гресько, Катериною Мотрич та Ясею Кравченко вони говорили про те, як виховати свідомих громадян, і неочікувано (на перший погляд) дійшли до обговорення футболу.
15 Квіт 2024 19:15
525
Марина Крижня
«Антоніна»
Це сталося в нього ж на каналі, куди Емма прийшла давати інтерв'ю. Поговорили і про цензуру, і про марафон «Єдині новини» та «паторочей», які там працюють, і про роботу Слави як інтерв'юера.
13 Квіт 2024 13:00
1 043
«Антоніна»
Перше відео вийшло на ютуб-каналі проєкту 4 квітня. А гостею цього випуску стала Юлія Саніна, фронтвумен гурту The Hardkiss.
05 Квіт 2024 20:40
181
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду