«Це не пророцтво, це – історія». Вийшов другий трейлер сиквелу «Дюни»

«Це не пророцтво, це – історія». Вийшов другий трейлер сиквелу «Дюни»

Стрічка з'явиться в українському прокаті 2 листопада цього року.
«Це не пророцтво, це – історія». Вийшов другий трейлер сиквелу «Дюни»
«Це не пророцтво, це – історія». Вийшов другий трейлер сиквелу «Дюни»
29 Черв 2023
0
1359

Це буде екранізація другої частини науково-фантастичного роману Френка Герберта. Вона розповість про шлях до помсти головного героя Пола Атріда заколотникам, які вбили його родину. Завдяки дару пророцтва він бачить жахливе майбутнє та береться його змінити.

У стрічці глядачі побачать Тімоті Шаламе, Зендаю, Ребекку Фергюсон, Дейва Батіста, Стеллана Скарсгарда, Джоша Броліна, Остіна Батлера, Флоренса П'ю, Леа Сейду. Також у фільмі з’явиться Кристофер Вокен — він зіграє імператора Шаддама IV. 

Режисером та співсценаристом «Дюни» знову став Дені Вільнев. Попередня частина саги досягла найбільшого комерційного успіху з його робіт. 

Дія роману та стрічки відбувається в Галактичній імперії з безліччю екзопланет. Серед них — Арракіс, або Дюна, на якій видобувають меланж. Це неймовірно цінна речовина, яку використовують у міжзоряній навігації. Також це наркотик, звикання до якого не дає мешканцям планети покинути її. 

Аристократична родина Пола Атріда отримує Дюну у володіння, але все перетворюється для сім’ї на трагедію, адже імператор та наближені до нього герцоги мають план їх знищити. Головному ж герою на долю випадають великі випробування: вибір між коханням, виживанням і кардинальною зміною сутності імперії. 




Фото: Warner Bros.

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Фільм уже в прокаті, а ми з вами розберемося, кому він може сподобатися.
25 Квіт 2024 17:00
4 122
Катерина Городнича
«Антоніна»
19-й пітчинг Держкіно стане історичним і особливим. Уперше за багато років тут не знайдеш прізвищ продюсерів чи режисерів, які останнім часом були візитівкою України на кінофестивалях світу.
17 Квіт 2024 20:30
6 577
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
В оригіналі вона так і називається — Civil War, але на фразу «Громадянська війна» у нас реагують якось не дуже позитивно. В прокат стрічку випускає компанія Green Light Films.
12 Квіт 2024 09:00
897
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Ну що, припиняємо обговорювати Булгакова та Оксану Линів та переходимо на новий рівень.
11 Квіт 2024 15:30
2 948
Лєна Чиченіна
«Антоніна»
Відповідь знайшлася, і доволі легко.
09 Квіт 2024 09:00
2 352
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Колись наші кінематографісти любили піарити свої стрічки фразою «перший український». Типу «перший український фільм жаху», «перша українська комедія», «перший український фільм з високим актором».
30 Бер 2024 14:20
3 442
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду