Світлана Лобода і Макс Барських виступлять у Кишеневі разом із Валерієм Меладзе (ОНОВЛЕНО)

Світлана Лобода і Макс Барських виступлять у Кишеневі разом із Валерієм Меладзе (ОНОВЛЕНО)

Їхні виступи заплановані на фестивалі Summer Fest Moldova, який відбудеться наприкінці серпня.
Світлана Лобода і Макс Барських виступлять у Кишеневі разом із Валерієм Меладзе (ОНОВЛЕНО)
Світлана Лобода і Макс Барських виступлять у Кишеневі разом із Валерієм Меладзе (ОНОВЛЕНО)
25 Черв 2023
0
2245

Про це повідомляє видання Muzvar.

Автори телеграм-каналу зробили іронічний допис:

«Фестиваль у Кишеневі цього літа. Погляньте, який цікавий лайн-ап: поруч з Максом Барських та Лободою — "нехороший руський" Валерій Меладзе. 

Звідси питання до панянки Лободи: "Моя хороша, скільки тобі заплатили?"»

У тексті явний натяк на фразу самої співачки, яку вона адресувала дівчині, котра прийшла на її харківський концерт із плакатом «Харків без Лободи».

В інстаграмі фестивалю Summer Fest Moldova і справді є анонси виступів усіх трьох артистів. Тексти дописів, до речі, написані не лише румунською (державною мовою Молдови), але й російською.

Валерій Меладзе є членом провладної російської партії «Единая Россия». А також два місяці тому він став одним з героїв розслідування журналіста Михайла Ткача «Куршавель "їхній" 2». Співак і політик не зміг відповісти на запитання: «Як вам відпочивається, поки Росія бомбить Україну?».  

Нагадаємо, що співак не підтримав так звану «СВО», виїхав з Росії та наразився там на критику. Зокрема, його пісні заборонили крутити на радіо. У січні цього року на концерті в Дубаї до Меладзе підійшов чоловік, щоб записати відео, і сказав: «Слава Україні». У відповідь артист пошепки мовив: «Героям слава». У квітні ж представники московської прокуратури оголосили, що перевірятимуть Валерія Меладзе на предмет фінансування ЗСУ.  

Після того, як ця інформація з'явилася в медіа, Макс Барських написав в інстаграмі, що мав намір скасувати свій виступ на фестивалі ще на початку червня і все через участь у ньому Валерія Меладзе. 

«Друзі, 1 червня представник моєї команди повідомив організаторам Фестивалю про мій намір скасувати виступ через участь у лайнапі Валерія Меладзе, який не визначився в позиції щодо України.

Нас запевнили, що виступ Валерія Меладзе не відбудеться, про що буде оголошено одразу після підписання контракту із закордонним артистом, який його замінить.

Упродовж найближчого часу Організатори Фестивалю оголосять ім'я нового артиста, після чого я зможу остаточно підтвердити свою участь у заході».

Також співак зауважив, що співатиме українською. 

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барских (@max_barskih)

Прокоментували ситуацію і представники Світлани Лободи. «Світлана Лобода не виступає на одній сцені з російськими артистами, наша позиція єдина та категорична», — повідомила пресслужба співачки виданню Muzvar.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
871
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 392
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 116
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 377
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
486
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
744
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду