Олег Винник повертається. На вовчиць чекає інтерв’ю з поясненнями

Олег Винник повертається. На вовчиць чекає інтерв’ю з поясненнями

Уже скоро. На просторах ютубу вийде довгоочікуване інтерв’ю з Олегом Винником. Поза всяким сумнівом, на нас чекає черговий срач у соцмережах.
Олег Винник повертається. На вовчиць чекає інтерв’ю з поясненнями
Олег Винник повертається. На вовчиць чекає інтерв’ю з поясненнями
19 Черв 2023
0
4000

Анонс цього інтерв’ю можна знайти на новому ютуб-каналі «КРП (крупним планом)». Поки це єдине відео там, і набрало воно 10 тисяч переглядів за 7 годин. Попри те що дивитись там іще особливо нічого, автори закликають підписуватися. Подіяло на більш ніж 300 користувачів. 

У 40-секундному тизері Винник каже фрази з дуже хорошим потенціалом на меми. Наприклад: «Я буду тільки про одне шкодувати — що не тримаю в руках зброю і що я не там». Або: «Цією хворобою у Німеччині хворіють 2 відсотки». Ну і трішки про настрій: «Куди ж я дінусь? Я ржу постійно, я реально ржу. Тому що воно мене спасає. І тільки це». А в анонсі є натяки на розповідь про кохану людину і акцент на тому, що «це вона, а не він». 

Нагадаю, з початком повномасштабного вторгнення Олег Винник різко зник з інформаційного поля. Відомо лише, що він нині в Німеччині, де й мешкає вже багато років. Така мовчанка, звісно, створила цілу містичну історію навколо співака. Адже після місяців доволі однозначних звинувачень в ухилянтстві знайомі Винника почали час від часу стверджувати, що він за кордоном через серйозну хворобу. І, мовляв, багато донатить на ЗСУ. 

Після цих повідомлень серця вовчиць дещо розтанули, і схоже, вже час для наступного етапу «виправдальної кампанії». Адже з відео можна припустити, що Винник починає готувати собі можливість повернення. Для авторів ютуб-каналу  це теж чудова можливість потужного старту. Тому всі у виграші. 

Загалом, піар-складова цього артиста завжди працювала дуже добре. Співак не встрягав у скандали, мав дуже позитивний імідж, бездоганно комунікував із шанувальницями, навіть якщо вони переходили всі межі обожнювання. Виїзд з України і тривале мовчання цей образ серйозно зіпсували. Тому інтригою лишається питання: Винник остаточно втратив свої позиції у вітчизняному шоубізі чи йому все ж вдасться їх повернути? 

Нагадаємо, що поки українське суспільство сприймає чоловіків-зірок, які виїхали за кордон, усе ж більш негативно. Найактивніше обговорюють Влада Яму, Сергія Бабкіна та Потапа. І, схоже, їхні методи пояснень (чи виправдань) діють не дуже. Побачимо, як спрацює метод Винника, який мав багато часу поспостерігати за колегами і зробити висновки. Судячи з екзальтовано-радісних коментарів під тизером, співака вже зараз можна привітати з успіхом.  

Фото: скриншоти з ютуб-каналу «КРП (крупним планом)»

«Medialife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
На ютуб-каналі «У ліжку» Олег Скрипка вкотре прокоментував питання мобілізації та звинуватив журналістів у тому, що вони розганяють хейт. За словами музиканта, з інтерв'ю вирізають частини. Отож він — жертва ЗМІ.
22 Квіт 2024 20:30
604
Катерина Городнича
«Антоніна»
Музикант і телеведучий Мирослав Кувалдін спільно з «Культурним десантом» випустив музичне відео «Шо будемо дуть?»
16 Квіт 2024 18:20
799
Марина Крижня
«Антоніна»
У цьому проєкті співачка планує їздити на військові позиції та готувати разом з бійцями.
16 Квіт 2024 17:15
524
Марина Крижня
«Антоніна»
Якби не сториз Тіни Кароль і Меловіна, ми б і не знали, що сьогодні святкує свій день народження Алла Пугачова.
15 Квіт 2024 22:20
1 197
Катерина Городнича
«Антоніна»
Зростає список світових суперзірок, яким зняла музичне відео режисерка Таню Муїньо. В компанію до Гаррі Стайлса, Кеті Перрі, Сема Сміта, Джей Ло та інших додалась тепер і Дуа Ліпа.
12 Квіт 2024 18:00
690
Марина Крижня
«Детектор медіа»
Низка російських медіа повідомляє, що колишня українська телеведуча Регіна Тодоренко, батьки якої проживають в Одесі, отримала російський паспорт.
19 Бер 2024 21:00
9 116
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду