Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт

Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт

Життя в країні триває попри війну, а «Новий канал» знімає серіал «Зв'язок». Це історія про життя українців після 24 лютого.
Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт
Тарас Цимбалюк стане екранним сином Андрієнка та Зюбіної і піде на фронт
25 Трав 2023
0
1003

Автори обіцяють рефлексію на наше теперішнє життя — блекаути, рідні на війні та за кордоном, обстріли. Творці серіалу розповідають, що попри негаразди персонажі не втрачають оптимізму. 

За сюжетом персонажам Дмитра Вівчарюка та Романа Міщерякова довелося оселитися разом. А Риммі Зюбіній та Віктору Андрієнку — чекати свого кіношного сина з фронту. Його гратиме Тарас Цимбалюк. Історія ця буде комедійною, а персонажі здебільшого спілкуватимуться в онлайн-режимі.

Ось що розповідає про свого персонажа Цимбалюк:

«Коли запропонували знятися в цьому серіалі, не вагався. Записав на відео проби, відправив – і потрапив у каст! Я граю добровольця, який не мав жодного військового досвіду, але пішов служити й захищати країну від ворога. Він — справжній герой для українців» 

«Зв'язок» фільмують в Україні, хоча зараз багато серіалів знімається за кордоном, де значно менше проблем з логістикою та організацією. Цимбалюк зазначив, що проєкт створюється в спартанських умовах, актори грають по 20 сцен за день.  

Ось як робочі умови описує виконавчий продюсер Антон Мігунов:

«Складність зйомок полягає у тому, що команда проєкту скорочена, тому кожен член знімальної групи має більший обсяг роботи. До того ж локації мають бути з укриттям або ж розташовані поруч з ним. А технічний райдер має працювати автономно через можливі перебої з електроенергією».

В ефірі «Зв'язок» обіцяють показати вже восени. Цікаво, чи відрізнятиметься цей серіал від типової української телевізійної комедії? Тим паче, зважаючи на такий активний темп знімань. І як саме там будуть говорити про війну та про військових? Бо, приміром, гумористичні проєкти штибу кварталівського «Бункера» намагаються помістити глядачів у теплу ванну і світ рожевих поні, навіюючи думку, що російські війська складаються із самих чмобіків, яких наші хлопці та дівчата душать голими руками. 

Взагалі, сама ідея серіалу, принаймні як її описують автори, могла б стати доброю терапією для глядачів. Ми би дуже хотіли, наприклад, побачити, як герої обговорюють чи навіть сваряться через популярні в нашому тилу приводи. А потім — домовляються і миряться. Розуміємо, що від вітчизняних телевізійних серіалів такого чекати не завжди доводиться, але чому б не помріяти. Ну, тим паче, каст дає хороший привід для оптимізму. 

Фото: пресслужба «Нового каналу»

«MediaLife»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Катерина Городнича
«Антоніна»
Пам’ятаєте цікаву історію про двох сценаристів Олексіїв Комаровських в конкурсі Держкіно? У мене є продовження і тема для британських вчених – чи впливають однакові імена та прізвища на однаковість ідей?
22 Квіт 2024 18:00
618
Катерина Городнича
«Антоніна»
«На варті безпеки. Штурм» — серіал ICTV про спецпідрозділ СБУ. Бойовик як бойовик, якби раптом крізь маскулінні образи головних героїв не почали проступати персонажі ФСБ.
16 Квіт 2024 14:00
6 577
Лєна Чиченіна
В українських соцмережах, звісно, ці творіння почали бурхливо обговорювати.
13 Бер 2024 15:00
2 651
Лєна Чиченіна
Рецепт хорошого серіалу в наших реаліях складний і непевний. Але він уже бодай вимальовується.
07 Бер 2024 16:00
10 375
Катерина Городнича
Майже місяць у британському сегменті Netflix на першому місці незмінно тримається серіал «Один день». На платформі він з’явився 8 лютого, і лише за перший тиждень його подивилися майже 10 мільйонів глядачів.
05 Бер 2024 18:00
6 311
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
18 березня на каналі ТЕТ відбудеться прем’єра нового українського серіалу «Зозулі».
04 Бер 2024 19:00
5 316
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду