Жарти про «маленьку Люду» подіяли. Osocor Residence скасував виступ LOBODA

Жарти про «маленьку Люду» подіяли. Osocor Residence скасував виступ LOBODA

Важко не заздрити наполегливості Світлани Лободи. Протягом більш ніж року вона не полишає спроб продертися через хащі насмішок та обурення і знову стати зіркою української сцени. Чи хоча б потрапити на її околиці. Але щоразу — гучне фіаско.
Жарти про «маленьку Люду» подіяли. Osocor Residence скасував виступ LOBODA
Жарти про «маленьку Люду» подіяли. Osocor Residence скасував виступ LOBODA
23 Трав 2023
0
3935

Керівники столичного комплексу відпочинку Osocor Residence скасували концерт LOBODA, який був анонсований на 25 серпня і точно б не відбувася спокійно. Після скандалу менеджери та сама співачка вирішили не доводити до гріха. 

«Osocor Residence та LOBODA прийняли спільне рішення скасувати благодійний концерт 25/08
Нам прикро, що благодійна мета проведення виступу сприйнялася як відбілення репутації артиста.
Проте, ми розуміємо наскільки важливо зараз зберігати внутрішню єдність.
Значну кількість квитків вже було придбано. Кошти за них будуть повернуті.
Ми шукаємо інші способи та шляхи, щоби відбудувати ЛОР-відділення ОХМАТДИТу і сподіваємося на вашу підтримку.
Слава Україні!»


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Osocor Residence ???????? (@osocor.residence)

Нам, можливо, здалося, але це пояснення можна прочитати і так: нам прикро, що ви не зрозуміли наших благородних намірів, а через ці істерики діти не отримали можливості лікуватися в нормальний умовах. Але що ж, ми будемо шукати інші способи їм допомогти, якщо ви знову не виявитеся незадоволеними. Слава Україні! 

Але це, звісно, наші фантазії. 

Поки коментарі не закрили, люди активно висловлюються. Сергій Стерненко похвалив за правильне рішення і, напевне, розслабився, що не доведеться розробляти план зриву концерту. А про це його масово просили (іронічно та серйозно) шанувальники. 

Офіцер Збройних сил України (і такі люди зацікавилися концертом) виявився не таким радісним. Його пояснення організаторів не надто задовільнило.

Ну і, зізнатися, у коментарях злі люди не мають чим порадувати і як похвалити працівників Osocor Residence. Це рішення із самого початку було досить дивним, якщо врахувати, що концерт планувався одразу після Дня Незалежності.

Нагадаємо, що після оголошення концерту співак Yarmak, який зараз на війні, написав, що зв'язався з представниками Охматдиту, які стверджували, що Лободу з ними не узгоджували. 

 

На що Osocor Residence відповіли так: 

«Стосовно питань до наших партнерів — ми ніколи не затверджуємо з НДСЛ "Охматдит" артистів та афіші. Кошти на закриття їх потреб за фіксованою процедурою передаємо через благодійний фонд "Добро", який є автором проекту по реконтрукції ЛОР-відділення в НДСЛ "Охматдит"».


І додали, що заклад завжди «ретельно підходить до вибору артистів, які беруть участь у наших благодійних заходах. Усі артисти, яких ми запрошуємо виступити на сцені Osocor, сьогодні повинні мати чітку проукраїнську позицію та відповідати нашим критеріям. З початку повномасштабного вторгнення Світлана Лобода зайняла чітку проукраїнську позицію і неодноразово засуджувала вторгнення росії в Україну».

Але, як завжди, у цьому обговоренні була і конспірологія. Мовляв, то хтось перевіряє реакцію українського суспільства. 

Ну, а від Світлани Лободи чекаємо нових спроб прорватися назад. Сльози та благодійність точно не діють. Тому в цій ситуації потрібні сміливі, нетривіальні та принципово нові рішення. 

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Марина Крижня
«Антоніна»
У квітні письменниця приїхала в Сараєво на резиденцію не тільки ходити по барах (вона сама писала в сториз, що «може скластися враження, що я лише по барах ходжу»), а досліджувати спільне й відмінне у війні в Україні та Боснії. І зараз вона наривається на черговий скандал — побила горщики з користувачкою соцмережі.
20 Квіт 2024 09:00
811
Марина Крижня
«Антоніна»
Дехто вже навіть пише, шо ніколи не даватиме коментарів цьому виданню.
16 Квіт 2024 23:15
1 346
Катерина Городнича
«Антоніна»
Свіжу дискусію підвезли. Леся Ганжа, колишня журналістка, комунікаційниця, громадська діячка, а нині військовослужбовиця, змусила частину фейсбучної публіки обговорювати доречність фешенебельних івентів.
15 Квіт 2024 13:30
1 095
Лєна Чиченіна
Ім'я юристки та колишньої заступниці міністра оборони відучора полощуть по всіх соцмережах.
13 Квіт 2024 15:35
3 353
Катерина Городнича
«Антоніна»
А от і не припиняємо обговорювати Линів, як ми сподівалися ще напередодні через новий срач навколо Сергія Лозниці.
12 Квіт 2024 10:00
473
Катерина Городнича
«Антоніна»
Хореограф дав інтерв’ю проєкту «Плюсів» «Наодинці», де пояснив, чому, живучи в Україні 18 років, досі не говорить українською.
11 Квіт 2024 22:20
731
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду