Марина Данилюк-Ярмолаєва і Тетяна Ніколаєнко запустили спільний проєкт «Що буде далі?»

Марина Данилюк-Ярмолаєва і Тетяна Ніколаєнко запустили спільний проєкт «Що буде далі?»

Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
Марина Данилюк-Ярмолаєва і Тетяна Ніколаєнко запустили спільний проєкт «Що буде далі?»
Марина Данилюк-Ярмолаєва і Тетяна Ніколаєнко запустили спільний проєкт «Що буде далі?»
12 Трав 2023
0
2273

Журналістка-розслідувачка видання «Цензор.НЕТ» Тетяна Ніколаєнко та журналістка, блогерка Марина Данилюк-Ярмолаєва створили спільний проєкт «Що буде далі?», присвячений українській політиці, корупційним скандалам та поведінці представників влади. Програма виходитиме раз на два тижні на ютуб-каналі видання.

У коментарі «Детектору медіа» Тетяна Ніколаєнко розповіла, що задум проєкту полягає в тому, щоб висвітлювати важливі, але не завжди приємні сторони українського політичного життя та вказувати владі на її помилки.

«Практично увесь минулий рік “Цензор” не висвітлював якісь внутрішньополітичні теми — редакція була зосереджена на тому, щоб писати про наших військових і ситуацію на фронті. Про внутрішню політику або корупцію ми майже не писали. Але десь з середини осені ми зрозуміли, що цих тем так багато, що ми просто не можемо їх не висвітлювати, тому почали про це писати», — сказала Тетяна Ніколаєнко.

Щоб розширити авдиторію, пояснила вона, ці теми будуть висвітлювати і у відеоформаті. А сам проєкт фактично буде противагою надмірно позитивному телемарафону та менш критичним проєктам.

«Ми збираємося говорити про те, що може цікавити людей, і не будемо виходити з якоїсь такої дивної норми, що владу не можна критикувати під час воєнного стану. Я не думаю, що якщо не вказувати владі на помилки, то це змінить ситуацію на краще, тому скоріше за все тон буде критичним», – додала журналістка. 

У першому випуску «Що буде далі?» журналістки обговорили заступника керівника Офісу президента Олега Татарова, ймовірні майбутні політичні проєкти та можливий другий президентський термін Володимира Зеленського.

Нагадаємо, нещодавно Тетяна Ніколаєнко ввійшла до громадської антикорупційної ради при Міноборони, створеної після журналістського розслідування про факти корупції при закупівлі продуктів для армії. На етапі формування громадської ради журналістка повідомляла про те, що її створення під загрозою зриву.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 150
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 273
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 979
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 271
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду