«Схоже на щастя». Морпіх Михайло Діанов прийшов на виставу до Ади Роговцевої

«Схоже на щастя». Морпіх Михайло Діанов прийшов на виставу до Ади Роговцевої

Глядачі вітали захисника України оплесками і плакали.
«Схоже на щастя». Морпіх Михайло Діанов прийшов на виставу до Ади Роговцевої
«Схоже на щастя». Морпіх Михайло Діанов прийшов на виставу до Ади Роговцевої
2 Жов 2022
0
2559

Звільнений з російськоо полону морський піхотинець Михайло Діанов прийшов на виставу до Ади Роговцевої. Його зустріли оплесками. Про це у своєму дописі розповіла виконавча продюсерка радіо «Культура» Ірина Славінська

Вистава має назву «Схоже на щастя». Її героїнями є жінки, які спілкуються про життя і про самотність. Сюрпризом для глядачів стало те, що у залі перебували захисники України, серед яких – звільнений з полону Михайло Діанов.

Враженнями про це Ірина Славінська поділилася у своєму дописі, назвавши їх незабутніми:

«Одна з подій на все життя: вчора на виставі з Адою Роговцевою в глядацькій залі театру «Сузір'я»був Михайло Діанов разом із іншими нашими захисниками. Ніколи не забуду реакцію зали: всі виструнчились і довго плескали ще до вистави, коли він зайшов у фойє. Після вистави він подарував акторкам квіти. Ада Миколаївна довго його обіймала й щось говорила. І всі розуміли, що саме. Зал стояв, ридав, усі плескали. Кричали "Слава Україні".

Ніколи не забуду очей Михайла та світло, що з них променіло. Дякую нашим захисникам і захисницям за все».

Ада Роговцева під час великої війни стала підтримкою для військових, які захищали Київ. Схоже, зустріч під час спектаклю зворушила актрису. Ада Роговцева запросила глядачів підписуватися на її нову сторінку в інстаграмі.

Нагадаємо, Михайло Діанов перебував у російському полоні протягом чотирьох місяців. Як він розповів у своїх коментарях ЗМІ, за цей час схуд на 40 кг, а його стан здоров’я значно погіршився. Непоправної шкоди завдало те, що росіяни майже не надавали пораненим полоненим потрібну медичну допомогу. На момент здачі в полон у Діанова була зламана права рука. Окупанти витягли осколок плоскогубцями, не застосовуючи анестезії. Через це Михайло Діанов потребує операції на руці, яку можна буде провести тільки після відновлення сил.

21 вересня в результаті обміну Україна повернула з російського полону понад 200 українських захисників, а також 10 іноземців, які воювали на боці ЗСУ. Серед них — 108 бійців «Азова», зокрема пресофіцер Дмитро Козацький. В обмін довелося видати Росії народного депутата Віктора Медведчука, на чому наполягала ФСБ РФ.

Фото: СБУ

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 958
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду