У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах

У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах

28 Травня 2022
2347
28 Травня 2022
11:02

У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах

2347
«Якщо хтось вагається, чи допомагати нам зброєю, знайте - що більше зброї у нас, то менше у нашого ворога часу заміновувати нашу територію».
У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах
У ДСНС відреагували на тріумф пса Патрона у Каннах

Після дискусій про кіно і російську культуру у Каннах вручили традиційні «Пальми» собакам. Нагороду, про яку повідомило Держкіно, уже прокоментували в Державній службі України з надзвичайних ситуацій.

Патрона нагородили відзнакою PalmDogManitarian, що вручається за дружбу між людством і собаками. Приз передали офіційній українській делегації у Каннах.

Головну нагороду Palm Dog вручили Бріту, сріблястому пуделю з фільму «Військовий поні» Джини Гаммелл та Райлі Кео.

У ДСНС вже привітали ініціативу Канн. 

«Дякуємо за нагороду! Ми б із радістю відвідали з Патроном Канни, але у нього тут багато роботи. Хочемо подякувати світу за допомогу Україні. І якщо хтось вагається, чи допомагати нам зброєю, знайте - чим більше зброї у нас, тим менше у нашого ворога часу заміновувати нашу територію. Сапери України вдячні за увагу до нашого талісмана Патрона. Ми раді, що його відвага заряджає весь світ бути відважним також», — сказав начальник групи піротехнічних робіт та підводного розмінування ГУ ДСНС у Чернігівській області Михайло Ільєв.

 Тим часом іноземні ЗМІ продовжують писати про його саперські будні, розповідаючи і про заміновані території України.

Неофіційне шоу нагород було започатковано 2001 року журналістом Тобі Роузом, натхненним його власним французьким фокстер’єром Маттлі. Церемонія стала традиційно. І проходить у передостанній день роботи Каннського кінофестивалю.

Нагадаємо, у конкурсних програмах представлені два українські фільми — «Памфір» Дмитра Сухолиткого-Собчука і «Бачення метелика» Максима Наконечного.

Фото з фейсбук-сторінки Держкіно

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2347
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду