Сніжана Єгорова написала, що підтримує Путіна

Сніжана Єгорова написала, що підтримує Путіна

25 Січня 2022
5357
25 Січня 2022
21:06

Сніжана Єгорова написала, що підтримує Путіна

5357
Читачі її фейсбук-сторінки вже радять телеведучій «закусити і тримати руки подалі від телефону».
Сніжана Єгорова написала, що підтримує Путіна
Сніжана Єгорова написала, що підтримує Путіна

Телеведуча Сніжана Єгорова написала, що підтримує Володимира Путіна. «Дивіться на це як на акт екзорцизму», – зазначила вона у своєму дописі на фейсбуці, де поширила відео з прокремлівського YouTube-каналу.

Читачі уже закликають звернути увагу на її допис представників МВС України та СБУ. Також ведучій радять у коментарях видалити пост, «закусити і тримати руки подалі від телефону» тощо.

Сніжана Єгорова відома різкими антиукраїнськими висловлюваннями.

Зокрема, про учасників Революції Гідності вона казала«Мені не подобаються ці герої, ці рагулі, які повилазили незрозуміло звідки. Селюки, які розмовляють суржиком. І готові своє життя покласти... Своє життя, яке? Життя, яке собою нічого не представляє».

У тому ж інтерв'ю ведуча нешанобливо висловлювалася про українських військових.

У своїх дописах вона критикує п'ятого президента України Петра Порошенка, поширила фейковий відеозапис із буцімто громадським та політичним діячем Сергієм Притулою. Втім, це невдоволення у постах Сніжани Єгорової часто стосується української влади як такої.

Вочевидь, такі провокативні, епатажні пости мають сприяти відвідуваності її фейсбук-сторінки.

Сніжана Єгорова відома як ведуча і продюсерка програм на таких каналах, як «1+1», СТБ, «Інтер», ICTV та інших. Знімається у фільмах та серіалах.

Фото: фейсбук-сторінка Сніжани Єгорової

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5357
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду