Художник та блогер Сергій Поярков потрапив у ДТП

Художник та блогер Сергій Поярков потрапив у ДТП

18 Листопада 2021
8590
18 Листопада 2021
09:01

Художник та блогер Сергій Поярков потрапив у ДТП

8590
Поярков був у позашляховику, який майже не постраждав. Водія іншої машини госпіталізували.
Художник та блогер Сергій Поярков потрапив у ДТП
Художник та блогер Сергій Поярков потрапив у ДТП

Художник та блогер, колишній ведучий Прямого каналу Сергій Поярков потрапив у ДТП у Києві, про що повідомила телекомпанія «Магнолія-ТВ». Інцидент стався ввечері 17 листопада.

Як повідомляється, зіткнулись дві автівки. Поярков був у позашляховику, який майже не постраждав. Водія іншої машини госпіталізували, його стан невідомий. Сам блогер розповів, що «так буває, слідство з’ясує». Він заявляє, що рухався на зелене світло. Поярков, за даними «Магнолія-ТВ», травмував голову.

Поліцейські, спираючись на слова очевидців, повідомили журналістам, що автівка Пояркова нібито намагалась «проскочити» на червоне світло: зі середньої смуги вулиці Вишгородської на вулицю Білецьку. Тоді й сталося зіткнення з іншим автомобилем.

Нагадаємо, нещодавно в ДТП потрапила телеведуча Лідія Таран, яка їхала у таксі.

Фото: скріншот із відео «Магнолія-ТВ»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8590
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
862 дн. тому
"Поярков, за даними «Магнолія-ТВ», травмував голову". Яка брехня: він давно травмований на голову, і навряд чи через ДТП)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду