Опру Вінфрі розкритикували за фальшивість та дружбу з Вайнштейном

Опру Вінфрі розкритикували за фальшивість та дружбу з Вайнштейном

Вінфрі є медіамагнаткою, відомою своїм авторським шоу, яке виходило в ефір 25 років.
Опру Вінфрі розкритикували за фальшивість та дружбу з Вайнштейном
Опру Вінфрі розкритикували за фальшивість та дружбу з Вайнштейном
1 Вер 2021
0
6006

Американська акторка та співачка Роуз Мак-Гавен, відома за роллю Пейдж у серіалі «Усі жінки – відьми» публічно розкритикувала Опру Вінфрі за «фальшиву поведінку» у своєму твіттері.

Вона написала, що радіє, що все більше людей бачать жахливу правду про Опру. Мовляв, та лицемірить, оскільки виступає проти сексуального насильства, але разом з тим товаришує з Вайнштейном і підтримує «хвору структуру влади».

«Я радію, що все більше людей бачать жахливу правду про Опру. Я б хотіла, щоб вона була справжньою, але це не так. Від дружби з Вайнштейном до знищення жертв Рассела Сіммонса, вона підтримує хвору структуру влади для особистої вигоди, вона така ж фальшива, як і вони», – написала акторка.

Вона також додала фото з церемонії вручення нагороди Critics ‘Choice Movie Awards 2014, на якому Опра цілує Вайнштейна у щоку.

Опра Вінфрі – відома акторка, письменниця та ведуча власного «Шоу Опри Вінфрі», яке виходило в етер 25 років. Була найбагатшою афроамериканкою ХХ століття, а також раніше – єдиною темношкірою мільярдеркою. 

Вона розповідала про власний досвід насильства, жертвувала гроші на освіту для дівчат, ліквідацію наслідків стихійних лих тощо. Найвпливовіша людина шоу-бізнесу у 2009 році за версією журналу Forbes.

Нагадаємо, у березні 2020 року Вайнштейна засудили до 23 років ув'язнення за зґвалтування та інші злочини сексуального характеру відносно двох жінок. Компанія американського кінопродюсера Гарві Вайнштейна погодилася виплатити майже 19 млн доларів жінкам, які звинуватили його в сексуальному насильстві.

2 жовтня 2020 року Вайнштейна звинуватили ще у шести випадках сексуального насильства. Загалом зараз йому висунули 11 звинувачень у сексуальному насильстві в окрузі Лос-Анджелес за участю п'яти жінок.

Про те, що американський продюсер Гарві Вайнштейн десятками років відкуплявся від звинувачень в сексуальному переслідуванні, стало відомо з розслідування газети The New York Times.  

Після того, як правда стала відомою, Вайнштейна звільнили з The Weinstein Company, а його дружина Джорджина Чапман подала на розлучення. Також численні жертви продюсера почали відкрито заявляти про його неприпустиму поведінку, серед них - відомі акторки Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу.

Пізніше голлівудська акторка Роуз Макгоун звинуватила Вайнштейна у зґвалтуванні. Британська акторка Кадіан Ноубл також сказала, що продюсер домагався її в готельному номері у французьких Каннах. Акторка Пас де ла Уерта заявила, що Гарві Вайнштейн двічі її зґвалтував.

Після статті в New York Times Вайнштейна виключили з Британської академії кіно. Через велику кількість заяв щодо сексуальних домагань у Лос-Анджелесі заявили, що створять підрозділ з розслідувань сексуальних домагань у Голлівуді.

Його звинувачують у сексуальне насильство по відношенню до більш сотні дівчат, серед яких Анджеліна Джолі, Роуз МакГоуен, Ума Турман, Гвінет Пелтроу та інші. 

5 квітня Вайнштейн оскаржив у суді Нью-Йорка вирок у справі про сексуальне насильство та зґвалтування. 

Своє прохання він мотивував сімома аргументами, серед них – «некваліфікований розгляд справи», «відмова в презумпції невинуватості», «посада одного з присяжних» та «невиправдано жорсткий вирок».

Фото: скрін з ютьюб-каналу TheEllenShow

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 143
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 261
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 265
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 971
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 265
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду