Притула, Мішина та Кот стали членами журі шоу «Україна має талант»

Притула, Мішина та Кот стали членами журі шоу «Україна має талант»

27 Липня 2021
9000
27 Липня 2021
10:00

Притула, Мішина та Кот стали членами журі шоу «Україна має талант»

9000
До них приєднається четвертий суддя, ім’я якого поки не розкривають.
Притула, Мішина та Кот стали членами журі шоу «Україна має талант»
Притула, Мішина та Кот стали членами журі шоу «Україна має талант»

Ведучий, політик Сергій Притула, акторка Ксенія Мішина та хореограф-постановник Євген Кот стали членами журі проєкту «Україна має талант» на телеканалі СТБ. Про це канал повідомив 26 липня.

«У складі зіркового журі «Україна має талант» з’явиться і четвертий суддя. На честь 30-річчя незалежності України в різних випусках шоу до Сергія Притули, Ксенії Мішиної та Євгена Кота приєднаються люди, яких українці називають гордістю країни: наші легенди, олімпійські чемпіони та зірки, завдяки яким прапор України піднімався на різних міжнародних аренах», — розповіли на каналі та додали, що ім’я четвертого члена журі скоро стане відомо.

Як писав ДМ, 16 квітня 2021 року телеканал СТБ повідомив, що восени в ефір повернеться шоу «Україна має талант». Ведучим шоу «Україна має талант» став Григорій Решетнік.

Нагадаємо, проєкт «Україна має талант» створений за форматом FremantleMedia. Це адаптація американського шоу America's Got Talent. Перший сезон шоу виходив на СТБ навесні 2009-го, другий – навесні 2010 року. Останній випуск проєкту вийшов на каналі 27 травня 2017 року. Загалом за цей час СТБ випустив дев'ять сезонів шоу, два з яких – це «Україна має талант. Діти». Ведучими дорослої версії були Оксана Марченко, Дмитро Танкович та Костянтин Томільченко, дитячої – Дмитро Танкович та Еля Антонова, фіналістка «Танцюють всі!».

Суддями «Україна має талант» були Ігор Кондратюк (1-9 сезони), Слава Фролова (1-9 сезони), Влад Яма (1-5 сезони), Ектор Хіменес-Браво (6 сезон), В’ячеслав Узелков (6-7 сезони) і Dzidzio (8-9 сезони, дитяча версія).

Переможці проєкту: Ксенія Симонова (1-й сезон, жанр пісочної анімації), Олена Ковтун (2-й сезон, співачка), Віталій Лузкар (3-й сезон, фокусник-ілюзіоніст), команда Workout (4-й сезон), вокальний колектив «Лісапетний батальйон» (5-й сезон), сім’я акробатів Дудник (6-й сезон), співак Саїд Джурді Абд Аллах (7-й сезон), 2-річна Аріна Шугалевич («Україна має талант. Діти-1») і юна співачка Вероніка Морська («Україна має талант. Діти-2»).

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9000
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду