Топ-менеджер Reuters здійснив камінг-аут як трансгендер (ВІДЕО)

Топ-менеджер Reuters здійснив камінг-аут як трансгендер (ВІДЕО)

19 Липня 2021
3658
19 Липня 2021
13:21

Топ-менеджер Reuters здійснив камінг-аут як трансгендер (ВІДЕО)

3658
Джина Чуа працює в агенції Reuters з 2011 року, до цього була заступником головного редактора The Wall Street Journal.
Топ-менеджер Reuters здійснив камінг-аут як трансгендер (ВІДЕО)
Топ-менеджер Reuters здійснив камінг-аут як трансгендер (ВІДЕО)

Один з головних редакторів найбільшого світового інформаційного агентства Reuters Реджинальд Чуа здійснив камінг-аут як трансгендер.

«Раніше мене звали Реджинальд. Я народилася в Сингапурі, в ті роки не було ані інтернету, ані жодної інформації щодо питання трансгендерності, і лише багато років потому прийшло усвідомлення – я трансгендер. Протягом довгих років я успішно ділила своє життя навпіл: перша половина була моя особиста, прихована від сторонніх поглядів, а друга – для зовнішнього світу…Пандемія посприяла моєму рішенню, це був зручний час для того, щоб все обміркувати, здійснити гендерний перехід і більше не ховатися».

Джина Чуа працює в агенції Reuters з 2011 року, до цього була заступником головного редактора The Wall Street Journal. За її словами, агенція Reuters у ситуації з її переходом «повела себе фантастично», відділ кадрів одразу переробив всі документи.

«Гігантська корпорація абсолютно по-людськи розпочала вирішувати питання дуже особистого характеру. Вони підтримали мене на всіх етапах переходу…мене підтримали колеги, друзі, навіть незнайомі люди писали слова підтримки».

Джина Чуа стверджує, що своєю публічністю хотіла довести, що «людина може бути сама собою і досягти при цьому успіху».

«Нещодавно мені виповнилось 60 років, і це був ще один фактор, який допоміг мені ухвалити це рішення. Щоб потім, коли мені виповниться 65 років, я не жалкувала про те, що не змогла цього зробити. Життя занадто коротке щоб бути тим, ким ви не є насправді...Так, я тепер інакше виглядаю, але я продовжую робити ту саму роботу, їм ту саму їжу, але життя у цій "новій нормальності" для мене фантастичне, я більше не витрачаю час та сили на роздуми про те, ким я є», – резюмувала Чуа.

Скріншот відео: Голос Америки/Facebook

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3658
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
днепр
983 дн. тому
фу..........
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду