СТБ оголосив дату прем’єри «МастерШеф. Celebrity»

СТБ оголосив дату прем’єри «МастерШеф. Celebrity»

10 Червня 2021
5417
10 Червня 2021
09:04

СТБ оголосив дату прем’єри «МастерШеф. Celebrity»

5417
Зірки шоубізу, актори, телеведучі боротимуться за срібну сковороду.
СТБ оголосив дату прем’єри «МастерШеф. Celebrity»
СТБ оголосив дату прем’єри «МастерШеф. Celebrity»

Телеканал СТБ 12 червня покаже прем’єру зіркового сезону кулінарного проєкту «МастерШеф. Celebrity». Шоу виходитиме щосуботи о 21:00.

Суддями проєкту стали шефкухар Ектор Хіменес-Браво та шоумен Дмитро Танкович.

У шоу візьмуть участь зірки шоубізу, актори, телеведучі та учасники різних проєктів, популярні танцюристи і сімейні пари. Серед них: Джамала, Слава Камінська, Ольга Сумська, Наталія Могилевська, Даша Астаф’єва, Олег Скрипка, Оля Полякова, Юрій Ткач, Віталій Козловський, Мішель Андраде, Сергій і Сніжана Бабкіни, Олександра Заріцька, Надія Матвєєва, Євген Кот, Олена Шоптенко тощо.

«У кожному випуску проєкту "МастерШеф. Celebrity" мірятися кулінарною майстерністю будуть дві зіркові команди. Їм доведеться повністю зануритися в неповторну атмосферу кухні "МастерШеф" і позмагатися в легендарних конкурсах проєкту. Наприклад, розгадати "кулінарного крокодила", приготувати страву без традиційних девайсів або ж виграти естафету», – розповіли на каналі.

Переможець отримає ексклюзивний девайс «МастерШефа» — срібну сковороду.

Нагадаємо, восени телеканал СТБ показ 10 сезон кулінарного проєкту «МастерШеф».

Фото: СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5417
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду