СТБ оголосив героїню другого сезону шоу «Холостячка»

СТБ оголосив героїню другого сезону шоу «Холостячка»

29 Квітня 2021
18159
29 Квітня 2021
21:53

СТБ оголосив героїню другого сезону шоу «Холостячка»

18159
Наразі триває кастинг учасників-чоловіків. Проєкт вийде в ефір восени.
СТБ оголосив героїню другого сезону шоу «Холостячка»
СТБ оголосив героїню другого сезону шоу «Холостячка»

Новою «холостячкою» у шоу на каналі СТБ стала співачка та переможниця шоу «Маска» на каналі «Україна» Злата Огнєвіч. Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

«Злата – яскравий приклад сучасної жінки, self-made woman. Вона дуже цілеспрямована і вольова в роботі, і в той самий час за всієї своєї внутрішньої сили наша холостячка тепла, промениста, великодушна і неймовірно жіночна. Впевнена, чоловікам, які прийдуть до неї на проєкт, дуже пощастить. Адже вони познайомляться з тією Златою Огнєвіч, яка готова відкритися справжнім почуттям», – розповіла директорка творчої студії СТБ Анна Калина.

Сама співачка зізнається, що в чоловіках її підкуповують інтелект і почуття гумору. Також важливо, щоб обранець приймав її професійний розвиток.

«Те, що я артистка, часто ускладнює мої стосунки з чоловіками. Я завжди чесно попереджала, що можу пропадати на зйомках і гастролях. І на початку стосунків чоловік це приймав. Проте з часом, на жаль, з’являлися ревнощі до моєї роботи і вимога зробити вибір. Мій шлях до себе розпочався рік тому після болючого розриву стосунків, які я вважала ідеальними. Я дуже хочу сім’ю, але люди не повинні розчинятися тільки в стосунках. Для мене важливий спільний розвиток у парі, коли і в чоловіка, і в жінки є своя справа, у яку вони залучені всією душею. Тому я йду на "Холостячку", щоб зустріти чоловіка своєї мрії», – ділиться Злата Огнєвіч.

Романтичне реаліті «Холостячка» – перша українська адаптація успішного формату The Bachelorette. Перший сезон проєкту, у якому кохання вибирає жінка, вийшов в ефірі СТБ восени 2020 року.

Перша українська «холостячка» – актриса Ксенія Мішина у фіналі вибрала автора студії «Квартал 95» Олександра Еллерта.

Прем’єра другого сезону реаліті «Холостячка» відбудеться восени 2021 року. Наразі триває кастинг учасників-чоловіків. Претенденти можуть заповнювати анкету на сайті телеканалу.

Ведучим реаліті знову буде Григорій Решетник. Виробництвом проєкту займається студія StarLightProduction під керівництвом Анни Калини.

Фото: пресслужба СТБ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18159
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду