ICTV заблюрив напис «Аваков чорт» на футболці співведучого «Телебачення Торонто»

ICTV заблюрив напис «Аваков чорт» на футболці співведучого «Телебачення Торонто»

Капиця прийшов на зйомку в футболці з написом «Волю Стерненку, Аваков чорт».
ICTV заблюрив напис «Аваков чорт» на футболці співведучого «Телебачення Торонто»
ICTV заблюрив напис «Аваков чорт» на футболці співведучого «Телебачення Торонто»
12 Бер 2021
0
4858

Телеканал ICTV заблюрив напис «Аваков чорт» на футболці сценариста та співведучого «Телебачення Торонто», стендап-коміка Владислава Капиці. Про це він повідомив у Twitter.

«Насправді це не блюр, це Аваков силою думки розмиває нам зір», – написав Капиця.

«Факти ICTV» 12 березня опублікували сюжет «Стендап в Україні: чому це модно і необхідно», у межах якого кореспондентка Тетяна Наконечна поговорила з стендап-коміками Єгором Романенком, Андрієм Щегелем та Владиславом Капицею. Останній був у футболці з написом «Волю Стерненку, Аваков чорт».

Однак ICTV заретушував напис про міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, залишивши лише «Волю Стерненку».

«Детектор медіа» звернувся до ICTV по коментар.

Як писав ДМ, 23 лютого 2021 року Приморський суд Одеси у справі викрадення і катування людини призначив екслідеру одеського «Правого сектору» Сергію Стерненку та його соратнику Руслану Демчуку по 7 років і 3 місяці ув’язнення з конфіскацією половини майна. 

Стерненку інкримінували викрадення та побиття Сергія Щербича, члена партії «Довіряй ділам», співголовою якої є мер Одеси Геннадій Труханов, з метою «заволодіння його коштами на суму 300 гривень». У 2015 році правоохоронці провели обшук у нього вдома, оголосили йому підозру та взяли під варту. Суди в цій справі тривали п’ять років.

За версією слідства, Стерненко та Демчук викрали Щербича, кинули у підвал, де нанесли потерпілому ушкодження. Демчук і Стерненко заперечують свою причетність до злочину. Стерненко вважає цю справу «політично вмотивованою розправою від Труханова», перебуваючи в СІЗО Одеси він звернувся до прихильників. 

Нагадаємо, 14 лютого 2021 року в Києві на сценариста та співведучого «Телебачення Торонто», стендапера Владислава Капицю напав депутат Київської міської ради від партії «Голос» Костянтин Богатов. Депутату, за словами співведучого «Телебачення Торонто», не сподобалася лайка у виступі коміка Дмитра Поліщука й він зажадав зупинити шоу. У Владислава Капиці після нападу «синяк, трохи здерта від дверей шкіра на руці та зламані окуляри».

16 лютого Владислав Капиця подав заяву до поліції та попросив відкрити провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. 17 лютого політична рада партії «Голос» рекомендувала виключити Костянтина Богатова зі складу фракції в Київській міськраді. У партії уточнили, що депутат відмовився добровільно скласти мандат. Богатов вважає «пострілом у спину» рішення політичної ради партії «Голос».

Фото: Владислав Капиця / Twitter

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 135
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 253
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 257
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 964
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 260
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду