У США помер засновник порножурналу Hustler

У США помер засновник порножурналу Hustler

11 Лютого 2021
4111
11 Лютого 2021
12:40

У США помер засновник порножурналу Hustler

4111
Причиною смерті називають серцеву недостатність.
У США помер засновник порножурналу Hustler
У США помер засновник порножурналу Hustler

У Лос-Анджелесі 10 лютого 2021 року на 79-му році життя помер засновник американського порнографічного журналу Hustler Ларрі Флінт. Про це повідомляє The New York Times.

Його брат Джиммі Флінт сказав, що причиною смерті стала серцева недостатність.

Ларрі Флінт народився в Лейквілі (штат Кентуккі, США) 1 листопада 1942 року. У 15 років він кинув школу, отримав фальшиве свідоцтво про народження та пішов в армію.

У 1964 році Ларрі Флінт купив бар своєї матері в Дейтоні (штат Огайо), який розширив потім до мережі стрип-клубів. Свій бізнес він рекламував через друковану розсилку, яка в 1974 році переросла в журнал Hustler. Hustler публікував фото оголених жінок, часто зображував їх у принизливих позах тощо. Популярність видання здобуло в 1975 році після публікації оголених фотографій Жаклін Кеннеді Онассіс.

Проти Ларрі Флінта було порушено багато справ про нецензурну поведінку. Під час розгляду однієї з них, у 1978 році у Флінта стріляли біля будівлі суду, після чого його паралізувало нижче поясу й він до кінця життя пересувався в інвалідному візку.

У 1996 році був знятий фільм «Народ проти Ларрі Флінта». Це байопік видавця порнографічного журналу Нustler Ларрі Флінта від американського кінорежисера і сценариста чесько-українського походження Мілоша Формана. 

У 2007 році Ларрі Флінт запропонував мільйон доларів через оголошення у виданні The Post за інформацію про сексуальні зв’язки членів Конгресу США чи інших державних чиновників. У 2012 році Флінт обіцяв мільйон доларів за податкові декларації кандидата на посаду президента від Республіканської партії Мітта Ромні. Тоді видавець Hustler опублікував рекламні оголошення у газетах The Washington Post і USA Today. У 2017 році він запропонував 10 мільйонів доларів за інформацію, яка могла призвести до імпічменту президента США Дональда Трампа.

Фото: Моніка Альмейда / The New York Times

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4111
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду