У реаліті-шоу «Холостячка» визначився переможець

У реаліті-шоу «Холостячка» визначився переможець

Ксенія Мішина в фіналі обрала Олександра Еллерта.
У реаліті-шоу «Холостячка» визначився переможець
У реаліті-шоу «Холостячка» визначився переможець
19 Груд 2020
0
6520

18 грудня на СТБ відбувся фінал романтичного реаліті-шоу «Холостячка», повідомляє пресслужба телеканалу. Головна героїня, акторка Ксенія Мішина, обирала між бізнесменом Олексієм Тригубенко та автором студії «Квартал 95» Олександром Еллертом.

Чоловіків і Ксенію чекало випробування: ведучий Григорій Решетник запропонував їм подивитися відео зі взаємними претензіями.

Олександр Еллерт зробив героїні пропозицію вийти заміж та подарував каблучку.

«Всі навколо твердять, що любов не знає кордонів. А у серця є чіткі межі. Як вона, така безмежна, уміщається в маленькому серці? Може, вона не в серці живе? Може, тоді в голові? Але там живуть думки, які заважають любові. Думаю, любов не стала б жити з такими гучними сусідами. Тоді, може, вона живе там, високо, там, де зірки? Мені здається, там для неї ідеальне місце, де космос і Всесвіт. Я впевнений, що саме Всесвіт давав мені знаки зробити крок і прийти на проєкт. Я хочу наш з тобою космос, нашу нескінченність, наш Всесвіт, нашу сім'ю. Я дуже сильно тебе люблю і хочу, щоб ти стала моєю дружиною! Ти вийдеш за мене заміж?» - сказав Ксенії у фіналі Олександр Еллерт.

«Холостячка» прийняла рішення на його користь.

«Є Льоша, в якому я повністю впевнена. А є Саша - тут і зараз. Саш, мені складно уявити нашу життя. Незважаючи на твою легкість і безтурботність, мені з тобою буває важко. Я зараз тобі скажу чесно: я боюся, що ти не будеш виконувати свої обіцянки. Я боюся конфліктів, що ти не зможеш мені до кінця відкритися і довіритися. Я дуже довго думала над нашими з тобою стосунками. І ти знаєш, я можу придумати тисячі причин, чому нам не судилося бути з тобою разом. Але поки ти міркував, де живе любов, я точно зрозуміла, де зараз знаходиться моя. Вона зараз поряд зі мною і дуже хвилюється. Я тебе теж люблю, і так, я згодна», - сказала Ксенія Мішина.

Нагадаємо, випуски телешоу «Холостячка» були у лідерах по переглядах на YouTube серед української аудиторії у 2020 році.

Прем’єра реаліті-шоу відбулась на телеканалі СТБ 23 жовтня. Головною героїнею стала акторка театру та кіно Ксенія Мішина. За умовами шоу, 15 чоловіків змагались за її «серце». Ведучим шоу був Григорій Решетник.

Ксенія Мішина раніше була переможницею шоу «Танці з зірками».

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 143
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 261
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 265
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 971
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 265
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду