Василіса Фролова вперше стане мамою

Василіса Фролова вперше стане мамою

19 Листопада 2020
5284
19 Листопада 2020
10:47

Василіса Фролова вперше стане мамою

5284
Ведуча Прямого каналу та Радіо НВ очікує на первістка, якого називає «короніалом».
Василіса Фролова вперше стане мамою
Василіса Фролова вперше стане мамою

Теле- та радіоведуча Василіса Фролова повідомила про свою вагітність. «На самому початку карантину я тут прогнозувала, що передчуваю демографічний стрибок. І ось, природа навколо мене очистилася настільки, що і сама тепер ношу короніала», – написала вона на фейсбуку.

В інтерв’ю Elle вона зізналася, що «настільки перестала вірити в те, що можу завагітніти, що взагалі про це забула. І ось саме тоді це сталося» (телеведучій 42 роки).

Василіса Фролова розповіла, що її ритм ніяк не змінився, а працює вона ще більше: «Я й далі веду щоденно прямі ефіри на Прямому каналі і програму на Радіо НВ. Хіба що тепер замість цілодобових новинних інформаційних потоків, у яких я безперервно перебувала, я занурилася у вагітні додатки і влоги “овуляшек” на YouTube. Виявилося, це так цікаво (Сміється)».

Наразі ведуча не може спрогнозувати свій декрет – каже, що це залежить від самопочуття. «Не думаю, що мені захочеться довго бути в мамській ізоляції, хоча зарікатися не буду. Хто знає, а раптом затягне», – додала вона.

Фото: Юлія Черних, Elle

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5284
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду