«Танці з зірками» залишили одразу дві пари

«Танці з зірками» залишили одразу дві пари

Усі учасники четвертого сезону «Танців з зірками» закликали організаторів повернути в шоу Олега Винника та Олену Шоптенко.
«Танці з зірками» залишили одразу дві пари
«Танці з зірками» залишили одразу дві пари
5 Жов 2020
0
6971

Розважальне шоу «Танці з зірками» 4 жовтня залишили одразу дві пари – Олега Винника та Олени Шоптенко й Тараса Цимбалюка та Яни Заєць. Про це повідомив канал «1+1».

Тарас Цимбалюк і Яна Заєць покинули проєкт за результатами оцінок суддів та глядацького голосування.

Олега Винника та Олену Шоптенко дискваліфікували, бо вони вдруге не змогли вийти на паркет через позитивні тести на COVID-19. «Згідно з міжнародними правилами проєкту, які діють у всьому світі, кожна пара має можливість у зв’язку з хворобою лише один раз пропустити виступ та залишитися у шоу. Тому під час шостого ефіру пару Олега Винника та Олени Шоптенко дискваліфікували з шоу», – йдеться в повідомленні.

Співак віддав голоси від телеглядачів парі Ольги Фреймут. Ведуча, своєю чергою, закликала організаторів повернути артиста в шоу. Її прохання підтримали всі учасники четвертого сезону «Танців з зірками».

Як писав ДМ, 28 вересня співак Олег Винник повідомив, що разом з  хореографом Оленою Шоптенко захворів на коронавірусну інфекцію. Пара не взяли участь у п’ятому випуску проєкту.

Нагадаємо, 23 серпня телеведуча Ольга Фреймут повідомила, що заразилась коронавірусом. Вона сказала, що зупинила роботу та всі проєкти. Ведуча є учасницею нового сезону «Танців з зірками», який стартує 30 серпня. Іншими учасниками шоу будуть: Олег Винник, Надія Мейхер, Санта Дімопулос, Тарас Цимбалюк, Дарина Петрожицька, Юлія Саніна, Слава Камінська, Дмитро Танковіч, Alyona Alyona, Олексій Завгородній (відомий як Позитив), Сергій Танчинець, Сергій Мельник, Арам Арзуманян та Ольга Фреймут. Суддями шоу стануть Катерина Кухар, Влад Яма та Григорій Чапкіс.

28 серпня канал «1+1» повідомив, що телеведуча та учасниця шоу «Танці з зірками» Ольга Фреймут перебуває на самоізоляції через захворювання на COVID-19. 30 серпня пані Фреймут та її партнер Ілля Падзіна виступили на першому ефірі шоу «Танці з зірками». Пара виконувала фокстрот в ізоляції (на подвір'ї будинку ведучою). На відміну від Ольги Фреймут, зірка серіалів «Папік» та «Мишоловка для кота», суперфіналістка «Голос країни-10» Дар’я Петрожицька та її партнер Ігор Гелуненко не змогла вийти на паркет. Вони заразилися коронавірусною інфекцією. 

Фото: 1+1

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 955
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду