Ведуча ICTV виходить заміж у Франції

Ведуча ICTV виходить заміж у Франції

25 Червня 2020
12532
25 Червня 2020
18:27

Ведуча ICTV виходить заміж у Франції

12532
Її обранцем став французький режисер. Весільна церемонія відбудеться у Провансі.
Ведуча ICTV виходить заміж у Франції
Ведуча ICTV виходить заміж у Франції

Ведуча програми «Факти» на ICTV Інна Шевченко виходить заміж. Розділять радість з парою лише свідки і найближчі члени родини нареченого, передає пресслужба телеканалу.

Гучне свято Інна та Лоран планують організувати на річницю весілля.

Всесвітня пандемія розлучила їх на три місяці. Кожного дня пара розмовляла по телефону годинами. Про можливість відлетіти до Франції Шевченко дізналась за 4 дні до рейсу - і завдяки допомозі сестри Лорана і Французькому посольству в Україні.

«Єдине, переймаюся, що мої батьки не можуть приїхати через пандемію. Але ми знайшли вихід – будемо транслювати церемонію їм наживо», – розповідає Інна Шевченко.

Українська телеведуча та французький режисер познайомилися у 2016 році. Пропозицію руки та серця обранець ведучої зробив майже два роки тому у Венеції на її день народження. Весілля мало відбутися ще 6 червня, однак карантин вніс свої корективи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12532
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду