Зірки ICTV, Нового каналу та СТБ взяли участь у челенджі із оплесками вдячності

Зірки ICTV, Нового каналу та СТБ взяли участь у челенджі із оплесками вдячності

Зірки медіагрупи StarLightMedia взяли участь у всесвітньому челенджі із оплесками вдячності, у рамках якого подякували медикам, пожежникам, поліцейським, фармацевтам, продавцям, працівникам пошти і кур'єрам, які працюють в умовах пандемії коронавірусу COVID-19. Про це повідомила пресслужба медіагрупи.
Зірки ICTV, Нового каналу та СТБ взяли участь у челенджі із оплесками вдячності
Зірки ICTV, Нового каналу та СТБ взяли участь у челенджі із оплесками вдячності
27 Квіт 2020
2
2258

Близько 30 ведучих телеканалів ICTV, Нового каналу та СТБ записали мовчазні відео, на яких просто аплодують. Серед них – Оксана Гутцайт, Сергій Притула, Ектор Хіменес-Браво, Олександр Педан, Надія Матвєєва, Алла Костромічова, Іраклі Макацарія, Анастасія Мазур, Марина Боржемська, Михайло Присяжнюк, Олена-Крістіна Лебідь, Павло Костіцин та багато інших.

«Завдяки творчим командам проєктів челендж перетворився на масштабний флешмоб: Юлія Панкова разом зі всією командою "Ревізор. Карантин" у перерві між зйомками спецпроєкту записали своє відео. Подякували за щоденну працю також артисти "Дизель Шоу" та "Вар'яти-шоу", актори серіалів "Кріпосна", "Перші ластівки" та інші», – йдеться в повідомленні.

У StarLightMedia також закликали українців взяти участь у цьому челенджі: «Це дуже просто: потрібно лише зняти відео, на якому ви мовчки аплодуєте, запостити його в соцмережі з хештегами #дякуємо та #залишаюсьвдома й відмітити Instagram чи Facebook одного з телеканалів – Нового каналу, СТБ або ICTV. А ще буде душевно, якщо ви позначите конкретних людей, яким би хотіли подякувати, – вашій подрузі, яка працює медсестрею у районній лікарні, знайомому рятувальнику, який зараз гасить пожежу у Чорнобильській зоні, чи продавчині з магазину у вашому будинку. StarLightMedia перегляне і репостне кожне відео у своїх соцмережах».

Нагадаємо, у березні медіагрупа StarLightMedia запустила серію соціальних роликів, де ведучі телеканалів розповідають та дають поради щодо карантину, уведеного через загрозу поширення коронавірусу

Фото: скріншот

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Натали
1399 дн. тому
Всемирный фарс
Вася Пахайло
1405 дн. тому
А про військових вже забули?чи вони вже не варті подяки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 955
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду