Юлія Крапівіна готує два нових проєкти

Юлія Крапівіна готує два нових проєкти

Ведуча розглядає декілька пропозицій від українських телеканалів та медіаплатформ, які планують запускатися цієї весни.
Юлія Крапівіна готує два нових проєкти
Юлія Крапівіна готує два нових проєкти
27 Лют 2020
0
5177

Ведуча, блогерка «Детектора медіа» Юлія Крапівіна готує два нових проєкти, зараз вона розробляє їх формати. Про це вона повідомила в коментарі «Детектору медіа».

Раніше пані Крапівіна оголосила, що завершила роботу на каналі на Obozrevatel TV.

«Викладення бачення сучасних українських подій в авторській програмі "О, Крапівіна" доводилось постійно наголошувати на тому, що це моя особиста думка. Можливо, такого мого пояснення в ефірі було замало. Наслідком цього, цілком зрозумілим, стало спільне бажання припинити співпрацю. Попри те, що шляхи з Обозом розійшлися, я щиро вдячна Оресту Сохару та Андрію Селіванову за можливість створити свій проєкт, вивести його в лідери глядацьких симпатій каналу за 8 місяців та найважливіше – ділитися власними думками, які не завжди співпадали з політичними уподобаннями інвестора», – розповіла вона.

Ведуча сказала, що програму «О, Крапівіна» планує оновити та вдосконалити студійними інтерв’ю, для цього вона слідкує за новими тенденціями на американському та європейському телебаченні.

При роботі над форматом другого шоу пані Крапівіна бере приклад з американського телеведучого Фреда МакФіла Роджерса: «Так, як українське телебачення робить ставку на політичні студії, вульгарні реліті-шоу, формат шоу передбачатиме щоденну нейтралізацію наелектризованого інформаційного поля. Прикладом у цьому мені буде Фред Роджерс і його досвід створення культових програм, на яких виросло декілька поколінь дітей Америки. А враховуючи рівень напруги, який створюють українські ЗМІ – українці часто реагують, як маленькі діти, яких безвідповідально експлуатують цинічні колеги. Я не збираюся бути пастором для глядачів, хочу лише бути людиною на екрані, яка не буде використовувати їх незнання для вигоди інвестора чи політиків».

Назви нових проєктів вона не повідомила. За її словами, назви треба узгоджувати з продюсерами та керівниками, тому «немає сенсу їх вигадувати, раніше ніж погодиш гонорар».

«І як показує досвід, назва не головне, відсутність змісту довго не можна приховувати. Фантастична четвірка може виявитися – недолугою та в’ялою, а пафосом закадрового голосу такий фейл не врятуєш, – додала ведуча.

Як писав ДМ, 25 лютого ведуча проєкту «О, Крапівіна» на Obozrevatel TV Юлія Крапівіна повідомила, що завершує роботу на каналі. Нині президент групи каналів медіахолдингу «Обозреватель» Андрекс Селіванов уточнив, що її не звільняли: «Вона займається своїми більш глобальними проєктами. Чи будемо ми співпрацювати далі, залежить від неї».

Раніше Андрекс Селіванов обіймав посаду генерального продюсера Obozrevatel TV, проте звільнився 25 лютого. Його замінила журналістка Христина Бондаренко.

Інтернет-медіахолдинг «Обозреватель» планує запустити низку каналів, а саме: музичний MuzOboz, про здорове харчування FoodOboz та спортивний SportOboz.

Фото надане Юлією Крапівіною

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 245
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 958
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду