Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини

Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини

Юлія Зорій та Олексій Резніков уже планують весілля, але дату не називають.
Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини
Юлія Зорій та Олексій Резніков оголосили про заручини
15 Лют 2020
0
35965

У День святого Валентина ведуча програми «Ранок у Великому місті» на каналі ICTV Юлія Зорій та юрист, представник України в Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Олексій Резніков оголосили про свої заручини.

Пара разом уже майже три роки, але дотепер не з’являлася разом на публіці і не ділилася спільними фото в соціальних мережах, повідомляє пресслужба каналу ICTV.

Олексій Резніков виклав 14 лютого у Facebook спільні фото з Юлією Зорій. «День закоханих. Сердечні листівки домінують сьогодні у всіх стрічках. Колись я зробив пост, у момент звільнення з публічної служби, про те, що маю в планах довчитися та дозакохатися. Плани завжди реалізуються, якщо свідомо відправляєш запит у Всесвітній простір. Вона сказала “Так”! Юля Зорій, час зізнатися світові!», – написав він.

«Ми не афішували наші стосунки, але не дуже і ховалися. Просто хотіли зберегти те, що у нас зароджувалося, – розповіла пресслужбі ICTV Юлія Зорій. – А восени Олексій зробив мені пропозицію. Це був неймовірний сюрприз. Про який я навіть не здогадувалась. Він ретельно продумав подорож до Стамбула, де я раніше не була. Домовившись з парою наших друзів, які мовчали до останнього, як партизани, запропонував руку і серце. Це сталося на Босфорі, під час прогулянки на яхті. Сказати, що я була здивована, це нічого не сказати, я просто не очікувала і не могла зрозуміти, що відбувається, чому всі знімають нас на телефони, чому люди аплодують з берега і чому на плакаті зізнання».

За даними пресслужби ICTV, пара вже планує весілля, але дату поки не називають. На День святого Валентина закохані вирушили в подорож до Швейцарії.

Цікаво, що дочка Олексія Резнікова від першого шлюбу з телепродюсеркою Аллою ЛиповецькоюАнастасія Штейнгаузочолює телеканал ICTV, на якому ведучою працює її майбутня мачуха.

Олексій Резніков – майбутній міністр у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб, коли Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України буде розділено на два.

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 124
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 246
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 242
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 954
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 242
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду