Ольга Фреймут розкритикувала ресторани суддів «МастерШефа»

Ольга Фреймут розкритикувала ресторани суддів «МастерШефа»

Телеведуча знайшла багато недоліків в закладах Миколи Тищенка та Ектора-Хіменеса Браво
Ольга Фреймут розкритикувала ресторани суддів «МастерШефа»
Ольга Фреймут розкритикувала ресторани суддів «МастерШефа»
20 Лист 2019
0
2448

Ведуча ток-шоу «Роман з Ольгою» на каналі «Інтер» Ольга Фреймут, як і обіцяла, розпочала власний «ревізорський» проєкт на своїй сторінці в Інстаграмі.

Перший ресторан, який вона проінспектувала – заклад колишньго судді проєкту «МастерШеф» на каналі СТБ та колишнього ведучого проєкту «Ревізор з Миколою Тищенко» на Новому каналі «Три вилки» Миколи Тищенка.

Фреймут відзначила красу подачі страв та шикарність вбиральні, але багато чим в ресторані залишилася незадоволеною: запахом, несвіжістю форми офіціантки, розвішаними по стінах телевізорами, сервіровкою столику і подачею просекко.

«Відвідувачів, як для вечора п’ятниці, було мало, – зазначила Ольга Фреймут. – З трьох залів ледь заповнили один. Поруч з нашим столиком святкували день народження. Потім зайшло ще декілька дівчат. І все. Пропонувати людям сусідню залу було б не етично. Там менеджмент “Трьох вилок” просто на ресторанному столі влаштував собі офіс: документи, ноутбук, канцелярія. Я одразу згадала європейські заклади високої кухні. З таким раніше не перетиналася».

В підсумку, Ольга Фреймут та її «таємний агент» поставили «Трьом вилкам» Миколи Тищенка доволі низьку оцінку, тож ресторан не отримав жодного з «підсніжників», якими телеведуча вирішила маркувати перевірені нею заклади.

Критику отримав і заклад головного судді усіх сезонів проєкту «МастерШеф» Ектора-Хіменеса Браво «ВАО». Там Ольга Фреймут залишилася незадоволеною темрявою, голосною музикою та деякими моментами в спілкуванні з офіціантом. Зате відзначила красу подачі блюд та напоїв та, власне, страви.

«На виході довго чекала на пальто, заклопотаний гардеробник не встигав всіх одягати, тож дав мені потримати чийсь плащ, поки розшукував мій верхній одяг, – Розповіла Ольга Фреймут. – «ВАО» підійде тим, кому треба заміж ( або романтичну пригоду на ніч); заклад більше схожий на нічний клуб, куди можна йти без макіяжу – у темряві і так ніхто не розгледить».

Та ресторан отримав таки від Фреймут один «підсніжник» з трьох можливих.

Фото: Інстаграм

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 954
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду