З одним оком та понівеченим обличчям: Сергій Бабкін вразив підписників новим кінообразом

З одним оком та понівеченим обличчям: Сергій Бабкін вразив підписників новим кінообразом

Актор зіграв в фільмі «Чорний ворон» і показав кадри зі зйомок
З одним оком та понівеченим обличчям: Сергій Бабкін вразив підписників новим кінообразом
З одним оком та понівеченим обличчям: Сергій Бабкін вразив підписників новим кінообразом
15 Лист 2019
0
1843

Колишній тренер проєкту «Голос країни», співак та актор Сергій Бабкін на своїй сторінці в Інстаграмі виклав кадри зі зйомок історичної жрами «Чорний ворон», в якій він зіграв юродивого Варфоломія.

«Він ніби немає віку, він є провідником у містичний світ – людиною, яка проходить крізь століття і з'являється в той момент, коли може врятувати тих, хто цього потребує», – описав свого героя Сергій Бабкін.

У відеонарізці видно, що акторові накладали досить складний пластичний грим, завдяки якому Сергій Бабкін постає на майданчику в досить незвичному вигляді – з одним закритим оком та понівеченим одним боком обличчя.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)

Підписників вразив новий кінообраз Сергія Бабкіна. Багато хто відзначив, що чекатиме нову українську стрічку з нетерпінням.

Нагадаємо, що фільм «Чорний ворон» створено за мотивами однойменного романа Василя Шкляра, в основу якого покладені історичні документи, зокрема, із розсекречених архівів КДБ. Канал підписав угоду з письменником щодо початку виробництва драми в лютому 2016 року.

Події фільму розгортаються у 1922 році. Колишній офіцер армії УНР Іван (на прізвисько Ворон) приїздить разом із вагітною дружиною до батька на хутір неподалік містечка Кам’янка. Вони сподіваються почати нове життя, отримати документи, адаптуватися до нової влади. Але вже на вокзалі стають свідками розвантаження панцерника і свіженького полку ГПУ на чолі з чекістом Євдокімовим, який прибув на придушення холоднояців. Іван дуже швидко розуміє, що в серці Холодноярської республіки втекти від війни не вдасться. Невдовзі Євдокімов арештовує пов’язаного з повстанцями Іванового батька, а його самого пробує завербувати і змусити втертися в довіру до повстанців. Іван постає перед дилемою – терпіти ганьбу і насильство над своєю сім’єю заради ілюзії миру, чи самому приєднатися до повстанців.

Головні ролі у фільмі виконали Тарас Цимбалюк, Павло Москаль, Азізбек Абдурашидов, Андрій Мостренко, Олексій Тритенко, Наталія Сумська та інші.

Режисер фільму – Тарас Ткаченко, сценарист – Тарас Антипович, оператор-постановник – Олександр Кришталович, художник-постановник – Ігор Філіппов, художниця з костюмів – Марія Квітка, художниця з гриму – Лариса Сапанович. Виконавчі продюсери – Христина Шкабар та Володимир Андріюк. Генеральний продюсер фільму – Олександр Ткаченко.

Фільм вийде в прокат 5 грудня 2019 року

Фото: Інстаграм

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 138
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 256
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 258
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 965
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 261
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду