Головна редакторка порталу Bestin заявила, що її чоловік незаконно утримує їхню доньку

Головна редакторка порталу Bestin заявила, що її чоловік незаконно утримує їхню доньку

Поліна Неня розповіла про боротьбу та суди з чоловіком, який хоче забрати в неї дитину
Головна редакторка порталу Bestin заявила, що її чоловік незаконно утримує їхню доньку
Головна редакторка порталу Bestin заявила, що її чоловік незаконно утримує їхню доньку
14 Лист 2019
0
1552

Головна редакторка порталу Bestin Поліна Неня на своїй сторінці в Інстаграмі поділилася історією своєї боротьби з батьком її дітей, від якого вона пішла майже два роки тому, та з яким досі тривають судові розбірки.

«На сьогодні, з лютого 2019 року відбувається судове слухання по моїй справі, я подала заяву в Шевченківський суд на визначення місця проживання дітей та аліменти, за рік, витрачений на спроби підписати мирну згоду, – написала Поліна Неня. – Судовий процес триває вже 10 місяців, його свідомо затягує сторона відповідача. Весь цей час за фактом я залишалася з дітьми на вулиці».

За словами редакторки, її вимоги в суді полягають в тому, щоби усі троє дітей проживали разом із нею. Поліна Неня наголошує, що вона при цьому не буде забороняти зустрічі та спілкування дітей з батьком. Проте він за цей час, за її словами, не дуже проявляв бажання проводити час з дітьми. Аж поки не попросив привезти до нього доньку Теону.

«В середу, 6 листопада, за проханням, яке озвучила няня, я передала дитину з усною домовленістю про те, що в суботу зранку її привезуть, – написала Поліна Неня. – В п’ятницю ввечері мені повідомили, що вона житиме в тата і що я не можу мати до неї доступ і не можу її забрати. Мені висунули умову: забрати мою заяву з суду, і тоді «я зможу з нею зустрічатися за встановленим татом графіком». Вчора я намагалася побачити свою доньку, мене не пускали на територію Riverside Family Club, а охорона комплексу протидіяла моїй зустрічі з дитиною та проїзду поліції на територію».

За словами медійниці, вона вже написала відповідну заяву до поліції та до ювенальної поліції.

В наступному дописі на своїй сторінці Поліна Неня ще раз зауважила, що свою доньку Теону востаннє бачила 6 листопада і наразі домагатиметься повернення її, але тільки законним шляхом.

«Так, цей шлях набагато довший, ми всі розуміємо, що були варіанти, за яких я могла обійняти свою доньку набагато раніше, але філософія мого життя завжди була та залишається про любов, доброту, повагу, чесність, порядність, відповідальність за свої вчинки», – написала Поліна Неня та закликала всіх докласти зусиль задля того, щоб зупинити свавілля тих, хто намагається вдовольнити своє его за рахунок маніпуляціі дітьми.

Фото: Інстаграм

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 124
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 243
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 954
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 243
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду