Оксана Марченко пообіцяла балотуватися в президенти на наступних виборах

Оксана Марченко пообіцяла балотуватися в президенти на наступних виборах

Колишня телеведуча обурилася тим, що за нею нібито незаконно стежили в СБУ
Оксана Марченко пообіцяла балотуватися в президенти на наступних виборах
Оксана Марченко пообіцяла балотуватися в президенти на наступних виборах
12 Лист 2019
0
4176

Вчора, 11 листопада, керівник департаменту розслідувань телеканалу NewsOne Андрій Павловський на своїй сторінці на Фейсбуці опублікував документи, які, за його словами, отримав від своїх інсайдерів, та в яких йдеться про нібито незаконні дії СБУ по відношенню до депутатів «Опозиційної платформи – за життя!». Зокрема в документах, які виклав в мережу Павловський, вказано, що працівникам Департаменту захисту національної державності було доручено «встановити зв’язки, спосіб життя, місця проживання, офіційні та неофіційні контакти, місця найчастішого відвідування, документувати зустрічі Медведчука В. В. та Марченко О. М.».

Колишня ведуча проєкту «Х-фактор» Оксана Марченко, про яку йдеться в цих документах, відреагувала на це на своїй сторінці в Інстаграмі обіцянкою балотуватися на наступних президентських виборах.

«Друзі, кожен день приносить сюрпризи. Ось вчора ЗМІ опублікували документи, з яких випливає, що СБУ незаконно вела (а, може, й продовжує це робити) стеження за представниками опозиції... Це ж до якого розквіту демократії дожили! – написала Марченко. – До сьогодні я була далекою від політики, але, раз пішла така демократія, вочевидь, я буду балотуватися на майбутніх виборах в президенти! Так і я готова розповідати й далі про своє життя, заняття та контакти. Тож підписуйтеся на мій Інстаграм, менше народних грошей витратите».

Нагадаємо, 6 вересня 2018 року вийшов випуск програми «Схеми», присвячений російському бізнесу дружини Віктора Медведчука. Згідно з розслідуванням, телеведуча Оксана Марченко має бізнес в РФ, заснований після 2014 року. Вона контролює компанію, яка перемогла в конкурсі на право видобувати нафту на Гавриківському родовищі в Ханти-Мансійському автономному окрузі Росії. Це одне з трьох найбільших російських нафтогазових родовищ.

У вересня 2018 року Віктор Медведчук розповів у інтерв’ю телеканалу NewsOne, що він керує нафтогазовим бізнесом Оксани Марченко в Росії.

Фото: Інстаграм

 

 

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 139
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 256
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 261
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 969
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 263
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду