Колишня піарниця Монатіка розповіла про «ніж в спину» від артиста

Колишня піарниця Монатіка розповіла про «ніж в спину» від артиста

Юлія Бойко поділилася історією про розрив зі співаком
Колишня піарниця Монатіка розповіла про «ніж в спину» від артиста
Колишня піарниця Монатіка розповіла про «ніж в спину» від артиста
23 Жов 2019
0
2681

Піарниця Юлія Бойко, відома як Юла, в інтерв’ю для проєкту каналу «Україна» «Зірковий шлях» розповіла про свою співпрацю та подальший розрив професійних стосунків з Дмитром Монатіком.

На той момент, коли почалася їх співпраця, Юлія була досить відомим спеціалістом, зокрема співпрацювала зі Світланою Лободою.

«В цей момент з’явився Діма Монатік, який до цього моменту, мабуть, півроку писав листи, щоб ми попрацювали, – розповіла Юлія Бойко. – Але ж я зі Свєтою (Світланою Лободою – прим. ДМ) працюю, який там Діма Монатік! Без імені, без нічого...»

Але агентство Юлія таки взялося за артиста і вже незабаром ця співпраця вивела артиста на новий рівень популярності. За час спільної роботи Юлія Бойко та Дмитро Монатік навіть подружилися сім’ями. Та за три роки артист вирішив піти від PR-агентства Юлії.  Та обурило піарницю не це, а те, що разом із артистом від неї пішов один із провідних спеціалістів.

«Це не було питання грошей, в нас не було жорстких контрактів, в нас не було якихось прив’язок один до одного, – розповіла Юлія Бойко. – Тому він вирішив, він попередив заздалегідь. Ми розійшлися. Просто для мене було ножем в спину, що він пішов і прихопив мого співробітника, і я лишилася дуже в поганому стані. Тому що в мене зупинилося все».

Тоді ж дружні стосунки між Юлією Бойко та Дмитром Монатіком теж стали на павзу. Проте зараз обидва зізнаються, що бажають один одному всього найкращого.

«В будь-якому випадку я вважаю Юлю дуже великим професіоналом своєї справи, – розповів «Зірковому шляху» Дмитро Монатік. – В один момент ми просто переросли один одного. Наші шляхи розійшлися. Але я до них, як до людей, як до сім’ї, дуже тепло ставлюся».

«Я дуже щаслива за Діму, за те, що в нього зараз відбувається, – коментує Юлія Бойко. – Це великий артист – він збирає стадіони. Я дуже рада, що ми були до цього причетними. Я бажаю йому творчих успіхів».

Фото: скріншот відео

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 146
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 269
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 269
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 975
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 269
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду