Телеведущая Алеся Бацман показала округлившийся животик (ФОТО)

Телеведущая Алеся Бацман показала округлившийся животик (ФОТО)

В семействе журналистов Гордон-Бацман ожидается пополнение
Телеведущая Алеся Бацман показала округлившийся животик (ФОТО)
Телеведущая Алеся Бацман показала округлившийся животик (ФОТО)
13 Серп 2019
1
20262

Телеведущая и главный редактор сайта «Гордон» Алеся Бацман вместе со своим мужем, ведущим, политиком и исполнителем песен Дмитрием Гордоном в середине мая прекратили свое сотрудничество с каналом «112 Украина». Свой уход они объяснили переходом канала под контроль пророссийского политика Виктора Медведчука. Позднее супруги участвовали в предвыборной кампании Игоря Смешко – и Алеся, которая отвечала за информационную политику партии Смешко, в последнее время редко появляется на публике или на телеэкранах.

Но занятость в политических проектах и уход с канала – не единственные изменения в жизни журналистки: как заметили наблюдательные зрители еще месяц назад, судя по округлившимся формам, Алеся ожидает ребенка. А сегодня она пришла на презентацию книги «Трансформация национальной идеи» в Украинском доме – и у коллег и поклонников не осталось сомнений: ведущая беременна.

Напомним, у Дмитрия Гордона – шестеро детей. Ростислав, Дмитрий-мл, Елизавета и Лев – дети от предыдущего брака ведущего. У Алеси и Дмитрия двое дочерей – Санта и Алиса.  

Фото: Детектор медиа

«Детектор медіа»
Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Славко
1133 дн. тому
Добрий день! Я бажаю прийняти участь в різних шоу,конкурсах.передачах тощо з релігії та давньої історії в напрямку=вся історія та релігія підроблені.Будуть продемонстровані артефакти на цю тему,які знаходяться в приватних колекціях і ніде раніше не демонструвалися. Бажаю також прийняти участь в передачах з позицією про заборону вживання м*яса та риби на захист вегетаріанців та веганів,в т.ч. в передачах з теми онкохвороб.та короновірусу. Прошу мене десь залучити.направити моє звернення до керівництва каналу та відповідних редакцій чи повідомити .куди звернутися особисто. Моя електронна адреса aukro.d@ukr.net Мій телефон 067-386-24-51 С.Славко
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 146
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 269
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 269
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 975
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 269
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду