З «Газети по-українськи» звільняється головред – джерела

З «Газети по-українськи» звільняється головред – джерела

За повідомленням двох джерел «Детектора медіа», головний редактор «Газети по-українськи», журналу «Країна» та інтернет-видання Gazeta.ua (ТОВ «Видавнича група "Нова інформація"») Володимир Рубан звільняється з видання. У редакції не коментують це питання.
З «Газети по-українськи» звільняється головред – джерела
З «Газети по-українськи» звільняється головред – джерела
15 Січ 2019
0
5491

Про звільнення Володимира Рубана 15 січня оголосили на редакційнй нараді, повідомило джерело «Детектора медіа» в редакції. За словами джерела, самого пана Рубана на нараді не було, а про зміни оголосила інша людина.

Раніше про звільнення пана Рубана «Детектору медіа» анонімно повідомили на електронну пошту. Людина, яка назвалася співробітником Gazeta.ua, повідомила, що Володимир Рубан звільнився нібито «через конфлікт із власником» і що «наразі видання не має головного редактора».

Ще один співробітник редакції, якому зателефонував «Детектор медіа», сказав, що Володимир Рубан поки що не звільняється. Наш співрозмовник не захотів надавати більше інформації та сказав, що краще, щоб це питання коментувало керівництво.

«Детектор медіа» зателефонував до редакції видання, щоб отримати підтвердження чи спростування цієї інформації. Жінка, яка відповіла на дзвінок, сказала, що не знає, чи звільнятиметься пан Рубан. «Детектор медіа» попросив з'єднати із заступницею головного редактора Іриною Буланенко, однак після паузи співрозмовниця не з'єднала з нею, а повідомила, що видання не коментуватиме інформацію щодо звільнення пана Рубана, і додала, що він у відпустці.

Троє заступників головного редактора «Газети по-українськи» не відповіли на запитання «Детектора медіа» у Фейсбук-месенджері.

Володимир Рубан не відповідає ні на дзвінки, ні на sms, ні на лист «Детектора медіа».

В останньому номері «Газети по-українськи», який вийшов 15 січня, у вихідних даних головним редактором зазначений Володимир Рубан.

Власником ТОВ «Видавнича група "Нова інформація"», яке видає «Газету по-українськи», журналу «Країна» і сайт Gazeta.ua, є Роман Вавриш – штатний помічник-консультант народного депутата Івана Васюника («Народний фронт»). Зв'язатися з паном Вавришем «Детектору медіа» також не вдалося.

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 124
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 243
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 954
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 243
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду