Ирена Карпа совершила «каминг-аут»

Ирена Карпа совершила «каминг-аут»

8 Жовтня 2018
3459
8 Жовтня 2018
13:42

Ирена Карпа совершила «каминг-аут»

3459
Известная писательница призналась, что в третий раз вышла замуж
Ирена Карпа совершила «каминг-аут»
Ирена Карпа совершила «каминг-аут»

Украинская писательница и артистка Ирена Карпа на своей странице в Инстаграме показала свадебное фото. Она в третий раз вышла замуж.

«Был дождь и холод. И свадьба в Париже, – подписала снимок Карпа. – Все, каминг-аут произошел. Можете поздравлять».

Журналистам издания Jetsetter писательница рассказала, что ее супруга зовут Louis Cyrille Trébuchet (она называет его Луи). Он инженер и занимается цифровым обеспечением культурных и медийный структур, к тому же – музыкант.

Ирена и Луи познакомились на вечеринке, куда он пришел с одной эксцентричной художницей. С нею роман быстро распался, а вот с Карпой позднее завязались серьезные отношения, которые, правда, чуть не разрушили бывшие Луи, присылавшие Ирене угрозы и устраивавшие скандалы. Подробности лав-стори писательница уже изложила в ее книге «Добрі новини з Аральського моря».

Фото: Инстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3459
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дмитро
1998 дн. тому
ну який "камінг аут"? не здешевлюйте термінології задля дешевої зачіпки в заголовку. Навіть у жовтих статтях має зберігатися яка не яка професійність журналіста.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду