Василіса Фролова на Прямому звинуватила Тимошенко в усіх гріхах (ВІДЕО)

Василіса Фролова на Прямому звинуватила Тимошенко в усіх гріхах (ВІДЕО)

А потім ведуча сказала «відріжте мені носа за це».
Василіса Фролова на Прямому звинуватила Тимошенко в усіх гріхах (ВІДЕО)
Василіса Фролова на Прямому звинуватила Тимошенко в усіх гріхах (ВІДЕО)
4 Вер 2018
1
8979

Ведучі Прямого каналу Вася Фролова та Сергій Дойко феєрично запросили Юлію Тимошенко завітати до студії каналу. Вони удвох озвучили невеличкий діалог, протягом якого звинуватили Тимошенко у популізмі, корупції, використанні у своїх політичних цілях підтримки «росіян», підписанні «кабального газового контракту», та «продажі України» - а потім запросили лідерку партії «Батьківщина» в будь-який день та будь-який час завітати до студії Прямого каналу. Цікаво, що після завершення цієї яскравої промови, де саме Василіса Фролова озвучила найбільш гучні заяви, ведуча попросила їй «відрізати носа за це». Ось розшифровка діалогу.

Дойко: Впродовж останнього періоду наш канал чує безпідставні звинувачення на нашу адресу від лідерки партії «Батьківщина», зокрема, що ми не надаємо їй можливість виступати у нас.

Фролова: Тож, ми хочемо щоб ви, наші глядачі, знали, що ми запрошували до нас пані Тимошенко, але щоб вона відповідала на наші запитання, а не влаштовувала лекції, як вона це робить на інших каналах.

Дойко: Вона відмовилася відповідати на наші запитання.

Фролова: Тож подумайте, чому із нею немає гострих інтерв’ю на інших каналах, чому вона не виходить на дебати з іншими політиками. І ми вам відповімо – це стратегія політконсультантів, бо вони ж чудово знають, що все політичне минуле Тимошенко пов’язане саме з корупцією, продажем України, невмілим управлянням країною, в фіналі якого було  одне і те саме – знову перехід в опозицію.

Дойко: І складно буде відповідати на ці запитання.

Фролова: Тож вона тому, можливо, і ховається за картами, діаграмами і своїм вкрадливим голосом.

Дойко: Ну, Юлія Володимирівна, є така думка, що ви популіст найвищого рівня, який за отримання підтримки електорату готовий піти на все.

Фролова: Отримати підтримку росіян – будь ласка; загнати українців в кабальний газовий контракт з росіянами – будь-ласка. Юлія Володимирівна, все ваше життя - це боротьба, ми це бачимо. Але боротьба може бути не за країну, не за свій народ, а за себе. В будь-який день і будь-яку годину ми чекаємо вас у прямий ефір Прямого каналу, але будьте готові відповідати на наші запитання.

Після цього діалогу ведучі запропонували глядачам надсилати до каналу свої запитання до Тимошенко. Потім Фролова прочитала підводку до наступного сюжету і чекаючи, коли сюжет з’явиться в ефірі, сказала: «Ну все, відріжте мені носа за це». Вочевидь, натякнувши на ніс Піноккіо, який зростав від брехні. 

Нагадаємо, що раніше Фролова працювала на «Радіо Весті», вела рубрику в шоу Савіка Шустера, брала участь в розважальному проекті «1+1», шість років працювала ведучою на музичному каналі М1, та є двократною володаркою титулу «Miss Body Beautiful of the world».

Фото: Прямий канал

Теги
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Світлана
2053 дн. тому
Ну, або вона просто кілька разів неправильно сказала прізвище пластичного хірурга, який мав бути у студії. І про ніс пожартувала до нього)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 125
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 247
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 244
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 955
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 244
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду