«Відсіч» агітує проти Сюмар жителів її рідного міста, Сюмар переживає за здоров’я батька

«Відсіч» агітує проти Сюмар жителів її рідного міста, Сюмар переживає за здоров’я батька

Активісти закидають голові Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики гру на користь телеканалу «Інтер»
«Відсіч» агітує проти Сюмар жителів її рідного міста, Сюмар переживає за здоров’я батька
«Відсіч» агітує проти Сюмар жителів її рідного міста, Сюмар переживає за здоров’я батька
24 Лип 2018
0
3993

На офіційній сторінці громадянського руху «Відсіч» у Фейсбуці з'явилося повідомлення про те, що активісти днями навідалися до рідного міста голови Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Викторії Сюмар. В містечку Погребище учасники «Відсічі» розповсюджували листівки, в яких нібито викривають дії Сюмар на користь продовження ліцензії одіозного телеканалу «Інтер».

«Листівки поширювали в центрі міста, на ринку, в районі будинку батьків нардепки та біля школи 2 (колишньої 3), яку вона закінчувала, – йдеться в повідомленні «Відсічі». – Мешканці Погребища охоче брали листівки, жваво розпитували. Активістам вдалося зустрітися та поспілкуватися зі знайомими, однокласниками, батьками однокласників та колишніми сусідами Вікторії Сюмар. Дізнавшись про справу, з якою приїхали активісти, вони люб'язно вказали на будинок батьків Сюмар. Хоч більшість містян і не знайомі з нею особисто, проте знали, що вона є нардепом і їхньою землячкою. Багато з них були прикро розчаровані вчинком Сюмар, і це не дивно, адже настрої у місті патріотичні, на захист "Інтера" майже ніхто не ставав».

В свою чергу Вікторія Сюмар на своїй сторінці в Фейсбуці відповіла активістам, що, насправді, важко знайти людину, яка зробила для українського інформаційного простору більше за неї. Також Сюмар припустила, що такі дії активістів були проплаченими.

«Здається мені, що вам хтось серйозно проплатив, щоб добратися аж до Погребищ і написати що я... агент Кремля))), — написала Вікторія Сюмар. — Знаєте таку практику, коли Клюєв московськими грішми проплачував націоналістичні рухи.., здається, що ви їх дорогою йдете, „друзі“».

Також Вікторія зазначила, що для неї ті листівки, які розповсюджували активісти, здаються смішними, але, якщо в її батька, який ті листівки по місту зривав, почнуться проблеми зі здоров'ям, ситуація перестане бути смішною.

Фото: Фейсбук

Теги
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Щодня наша команда готує для вас якісні й актуальні матеріали, які допомагають медіа в Україні ставати кращими. Ми будемо вдячні за будь-яку вашу підтримку. Ваші пожертви – це можливість робити ще більше.
Спільнота ДМ
Інше у цій категорії
Віталій Баранник
для «Детектора медіа»
Історія про те, як досвідчений кіно- й телеоператор став таксистом і масажистом із купою вдячних клієнтів.
15 Серп 2023 14:10
4 142
Юлія Лавришин
Дві журналістки видання будуть раз на два тижні обговорювати внутрішньополітичні проблеми України
12 Трав 2023 17:32
2 260
Лєна Чиченіна
«Детектор медіа»
Ще двоє телевізійників пішли на війну. Інколи такі повідомлення стають несподіваними навіть для колективу.
12 Трав 2023 14:47
3 263
Роман Мельник
«Детектор медіа»
Кліп розповідає про історію 14-річного Саші, який пережив 5 місяців окупації та втратив дім.
11 Трав 2023 15:21
1 970
Валерія Буняк
«Детектор медіа»
Журналістка Тетяна Федоркова: Харківські журналісти, на жаль, звикли до хамства з боку міської влади — особливо у відповідь на питання, які викликають критику або резонанс.
10 Трав 2023 19:14
11 264
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду