На Melovin напала собака в Одессе

На Melovin напала собака в Одессе

13 Квітня 2018
4168
13 Квітня 2018
12:50

На Melovin напала собака в Одессе

4168
Представитель Украины на «Евровидении – 2018» показал свои укусы
На Melovin напала собака в Одессе
На Melovin напала собака в Одессе

Музыкант Константин Бочаров, который в последнее время ведет свою творческую деятельность как Melovin и под этим же псевдонимом в этом году представит Украину на Евровидении, в свой день рождения оказался покусанным собакой. Неприятность произошла с артистом в Одессе.

Фото покусанной руки певец опубликовал в своем Инстаграме.

Остается надеяться, что уколы от бешенства, которые полагается делать в таких случаях, не помешают артисту достойно выступить в мае на международном песенном конкурсе, где букмекеры уже напророчили ему третье место.

Фото: Инстаграм

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду