Леся Никитюк довела до слез Сергея Притулу

Леся Никитюк довела до слез Сергея Притулу

20 Березня 2018
5653
20 Березня 2018
13:10

Леся Никитюк довела до слез Сергея Притулу

5653
Телеведущая применила свой детский талант в конкурсе проекта «Хто зверху?».
Леся Никитюк довела до слез Сергея Притулу
Леся Никитюк довела до слез Сергея Притулу

Капитан женской команды проекта Нового канала «Хто зверху?» Леся Никитюк похвасталась, что с детства обладает невероятным талантом к игре в «смотрелки». И наконец-то ее суперспособность пригодилась – в конкурсе «Дивоглядки», в котором она наконец-то выступила против капитана мужской команды Сергея Притулы.

«Раньше я принимала участие в «Хто зверху?», как член женской команды, но никогда не становилась в «дивоглядный» спарринг с Сергеем Притулой, – призналась ведущая. – Сейчас это случилось впервые. И что я вам скажу? В надежде побороть меня бедный Притула даже слезу пустил! В его защиту скажу, что это было всего один раз. Зато теперь я точно знаю, как заставить Сережу плакать».

Напомним, что Леся Никитюк на «Хто зверху?» заменила предыдущую ведущую – Екатерину Варнаву, которая не смогла принимать участие в проекте, став персоной нон-грата в Украине.

Фото: пресс-служба Нового канала

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5653
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду