Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK

Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK

16 Січня 2018
16249
16 Січня 2018
17:23

Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK

16249
Програма «Zіткнення» припинить своє існування
Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK
Ведуча Роксана Руно йде з каналу ZIK

Ведуча програми «Zіткнення» Роксана Руно, яка також керувала інформаційним департаментом телеканалу ZIK, повідомила на своїй сторінці у Facebook про те, що програма не вийде. Вона також уточнила, що йде із займаної посади на каналі. Про причини закриття програми та кадрових змін Руно не повідомила.

За інформацією «Детектора медіа», програму закрили несподівано для самої ведучої. О 18:00 Роксана Руно прощатиметься з колективом інформаційного департаменту каналу ZIK.

Нагадаємо, що Роксана Руно у квітні 2017 года перейшла з каналу «112 Україна» на ZIK, замінивши Людмилу Добровольську на посаді керівника інформаційного департаменту каналу. Руно також стала ведучою ток-шоу «Zіткнення». Руно прийшла на канал на запрошення нового генерального продюсера Гайгисиза Гелдієва. Дарина Шевченко, яка прийшла разом з ним, очолила департамент журналістських розслідувань і запустила програму «Остання інстанція». Пізніше Гелдієв і Шевченко пішли з каналу, а «Останню інстанцію» закрили. Генеральним продюсером каналу стала Наталя Влащенко.

Фото: фейсбук-страница Роксаны Руно

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16249
Читайте також
15.08.2017 10:05
Інна Долженкова
для «Детектора медіа»
3 901
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микола
2261 дн. тому
Я не великий шанувальник Руно і Зіткнення бачив лише кілька разів. Проте чув, як ведучі каналу стверджували, що ZIK - "останній з могікан" свободи слова в країні, єдиний вільний, "некривий" канал, де ведучим не нав’язують кого запросити і що говорити… Після історії з Руно – це вже буде звучати по-ієзуїтськи: примушувати, ломати волю журналіста, виштовхувати і дякувати… Навіть правду не наважилися подати глядвчу, якого так шанують; навіть той керівник, що заставляв "явити" Медведчука народові, не наважився написати від свого імені… Вистачило духу лише на цей робочий некролог безіменного автора. Що ж, будемо знати, що на каналі "безіменне" керівництво і дотримується кращих традицій совкової ідеологічної машини. Правду кажуть: не хвали день зранку, а телеканал - довіку.
Генадій
2262 дн. тому
Наскільки мені відомо, на цьому каналі є декілька осіб, яки непогані працівники,але як люди - непотріб...Вони виштовхують зі свого середовища нормальних, харізматичних професіоналів, створюючи собі комфортні умови. В результаті - вони гребуть бабло (поки воно ще є), адекватні люди уходять, а канал скоро перетвориться в анал.....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду