На реаліті Нового каналу повернулася «пацанка» Ірина Слюнько

На реаліті Нового каналу повернулася «пацанка» Ірина Слюнько

24 Листопада 2017
6804
24 Листопада 2017
13:41

На реаліті Нового каналу повернулася «пацанка» Ірина Слюнько

6804
У проекті «Пацанки. Нове життя» дівчина побилася, пішла на проби до театру та знялася з оголеним чоловіком в рекламі
На реаліті Нового каналу повернулася «пацанка» Ірина Слюнько
На реаліті Нового каналу повернулася «пацанка» Ірина Слюнько

Як ви знаєте, продюсер Олексій Гончаренко примусив піти з проекту «Пацанки. Нове життя» Людмилу Понзель за те, що напала на співробітника знімальної групи. Тепер нарешті стало відомо, хто замінив «пацанку» на проекті. Це учасниця Ірина Слюнько, яка на проекті «Від пацанки до панянки» отримала прізвисько «Синька».

«Я була дуже рада другому шансу, – зізналася Ірина. – Стрибала аж до стелі від щастя. Мене вразила квартира. Я таку лише по телевізору бачила у серіалі «Багаті теж плачуть». Хотілося б усе життя там залишатися! Бо в порівнянні з нею моя хата – шпаківня».

Та вся ця радість не завадила дівчині побитися з новими сусідками за кімнату. А потім – напитися за примирення.

На проекті «пацанка» поставила за мету стати актрисою і, звісно ж, виграти квартиру.

«У себе в Херсоні я ніяк не могла влаштуватися на роботу, – каже Іра. – Тому хотілося б переїхати до Києва, у свою хату. І вже там шукати роботу».

Тож Слюнько доправили на кастинг у Молодий театр. На прослуховуванні дівчина виконала роль чи то Снігурки, чи Діда Мороза, чи Баби Яги… Не зрозуміло. Словом, гра Іри не вразила режисера. І «пацанка» вирішила спробувати свої сили ще раз – на кастингу в рекламу дезодоранта. Її партнером на знімальному майданчику став… оголений хлопець.

Фото: прес-служба Нового каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду