Юрій Горбунов зізнався, що однієї дитини йому замало

Юрій Горбунов зізнався, що однієї дитини йому замало

21 Листопада 2017
3019
21 Листопада 2017
14:46

Юрій Горбунов зізнався, що однієї дитини йому замало

3019
Ведучий розповів про «квітково-цукерковий» період у стосунках з Катериною Осадчою та вибір ім’я сина
Юрій Горбунов зізнався, що однієї дитини йому замало
Юрій Горбунов зізнався, що однієї дитини йому замало

Телеведучий Юрій Горбунов в інтерв’ю для видання «Комсомольская правда в Украине» розповів, що попри напружений робочий графік намагається підлаштувати роботу таким чином, аби проводити вранішні та вечірні години із сином Іваном. До речі, артист зізнався, що його дружина Катерина Осадча хотіла назвати сина Олександром, але це ім’я Горбунову не подобається.

Також Юрій зізнався, що «квітково-цукерковий» період у стосунках з Катериною продовжується. А свого часу, поки їх стосунки були приховані від усіх, Осадча дивувала його зворушливими знаками уваги: «У мене були гастролі по Україні з виставою. І протягом тижня в різних містах мені на сцену виносили великий букет тюльпанів. Наш адміністратор дивувалася: і хто ці тюльпани передає ?! Тоді ще ніхто не знав, що ми зустрічаємося».

Вже тепер, коли стосунки Катерини та Юрія не є таємницею, прихильників пари ще цікавить, чи планує пара ще дітей. На що Горбунов відповідає: «Скільки бог пошле, стільки й буде». Й додає: «Але одного мало – це точно».

До речі, зі зізнанням Юрія, в їх сина Івана аж дві пари хрещених батьків. Але хто ці «публічні люди» пара поки що не зізнається.

Фото: ivona.bigmir.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3019
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду